O2i

Hvordan layout en tri-fold brosjyre

Tri-fold er den vanligste typen fold brukt i brosjyre utskrift oppsett, så det er godt å vite hvordan man skal utforme denne stilen av brosjyren effektivt. Når laget godt, kan den tri-fold brosjyre være en stor salgsverktøy som trekker folk inn og selger produktet.

Trinn 1

Hvordan layout en tri-fold brosjyre. Sett din logo, bilde og overskrift på forsiden.
Hvordan layout en tri-fold brosjyre. Sett din logo, bilde og overskrift på forsiden.

Last ned en mal
Å sørge for at det endelige produktet ser ut slik du designe det, starter med en mal fra skriveren. På denne måten kan du være sikker på at du har alt stilt opp riktig. Malen vil fortelle deg hvor trim linjen er, som er den faktiske størrelsen på en ferdig brosjyre. Du må legge alle dine viktige bilder og tekst i trim linjer. Men, må du utvide bakgrunnsfarger og kantene av bildet forbi trim linje, helt til de blør så det ikke er hvite på kantene av den ferdige brosjyren utskrift. Malen vil også vise deg hvor foldene er slik at du kan unngå å kjøre inn tekst i en krøll.

Trinn 2

Sett din logo, bilde og overskrift på forsiden
På forsiden av brosjyren er den viktigste delen av din brosjyre utskrift fordi trekket er det som får folk til å plukke opp din brosjyre og vurdere å lese den i første omgang. For størst innvirkning, bør frontdekselet ikke bli rotete med for mye ting. Hold deg til ett stort bilde, din logo, og en overskrift som frister folk til å se på innsiden.

Trinn 3

Sett din kontaktinfo på baksiden
Baksiden av brosjyren er det beste stedet for å ta kontakt fordi folk er vant til å finne den der. Sørg for å inkludere alle de måter folk kan kontakte deg, for eksempel plassering postadresse, postadresse, alle dine telefonnumre, faksnummer, hjemmeside, e-post, og noen sosiale medier kontaktinformasjon.

Trinn 4

Sett din kontaktinfo på baksiden. Trekke folk inn med innsiden klaff.
Sett din kontaktinfo på baksiden. Trekke folk inn med innsiden klaff.

Trekke folk inn med innsiden klaff
Innsiden klaff kan ha mer tekst enn frontdekselet, men det bør ikke ha for mye. Bare gi nok informasjon til å gjøre dem ønsker å lese mer. Fortell om en av de beste måtene dine produkter eller tjenester kan dra kunder.

Trinn 5

Bruk innsiden paneler for å organisere informasjon
Når brosjyren er åpnet hele veien, er det tre folder som du kan bruke til å organisere informasjon. Du kan sette en varenummer på toppen av hver fold og flere punkter under hver. Dette oppsettet er best hvis du har mye informasjon du ønsker å dele i brosjyren.

Trinn 6

Bruk siden som helhet for påvirkning
Hvis du ikke har mye informasjon å sette i din brosjyre utskrift, er et annet alternativ å bruke hele siden. Med dette oppsettet, kan du sette et stort fotografi eller grafikk som har mye innflytelse. Deretter kan du legge tekst over det, men ikke så mye at du dekker for mye av bildet.