O2i

Hvordan man skal fremme en liten bedrift gjennom blogging

Blogging har vist seg å være en effektiv markedsføring verktøy for småbedrifter, særlig de bedrifter som ønsker å dra nytte av det enorme markedet forårsaket av Internett. Blogger er en av de beste måtene å nå målgruppen og å la dem få vite mer om hva du kan tilby og om alle de nyeste salg og kampanjer du kjører for øyeblikket. Best av alt, opprettholde en blogg for markedsføring behov for en bedrift er gratis.

Hvordan man skal fremme en liten bedrift gjennom blogging. Når du oppretter en gratis blogg.
Hvordan man skal fremme en liten bedrift gjennom blogging. Når du oppretter en gratis blogg.

Så hvis du utforsker dette alternativet for online markedsføring behov i din virksomhet, så er du definitivt på rett spor. I dag vil du lære hvordan du bloggen din vei til suksess. Du trenger virksomhet nettstedet samt blogg for det. I noen tilfeller, noen bedrifter velger å ha bloggen inne i virksomheten nettstedet. Selv om dette kan være mer praktisk, kan det noen ganger slå tilbake på deg. Så, på grunn av undervisning, vil du holde din nettside og blogg separat.

  • Sette opp en blogg. Forutsatt at du har din bedrift nettside oppe og går, er det på tide for deg å lage din blogg. Dette kan være en personlig blogg relevant for din virksomhet og de produkter og tjenester det peddles eller det kan være en vanlig business blogg. Den tidligere er vanligvis bedre siden flere mennesker vil definitivt like et mer personlig preg på en blogg. I alle fall starte en blogg er gratis. Du kan registrere deg for en gratis konto på Blogger eller Wordpress .
  • Når du oppretter en gratis blogg, er det sterkt anbefalt å registrere et eget domenenavn og bruke det for bloggen din. Blogger og Wordpress vil tillate deg å koble ditt domene til bloggen lett. Pass på at du velger et domenenavn som er relevant for virksomheten. For eksempel, hvis du virksomheten handler om gadgets, og velg deretter et domene som utstråler teknologi.
  • Plasser annonser. Dette er sterkt anbefalt. Siden du blogger vil takle temaer som er relevante for virksomheten din, vil du definitivt gjøre det bra å inkludere en annonse banner linke tilbake til virksomheten din nettside. Sørg for at banneret er godt plassert og lett synlig. Banneret skal ha et attraktivt design og fengende tekst. Husk at folk som vil lese bloggen din definitivt være interessert i produktene eller tjenestene du skal selge, så å plassere og annonse her vil definitivt garner deg en masse ledninger.
  • Skriv om dine produkter. Trå lett når det kommer til å skrive om dine produkter. Artiklene skal virke objektiv. Vedta dine produkter direkte vil se cheesy og desperat dermed vil integriteten av bloggen settes spørsmålstegn ved. Sørg for å skrive objektivt, men med hint av hvordan produktet kan virkelig hjelpe leseren ut.
  • Skriv regelmessig. En vellykket blogg er en travel blogg. Jo mer innhold du kan laste opp, jo flere lesere får du. Når det er sagt er det svært viktig at du skriver så mye du kan.


Til slutt

Til slutt, må du spre ordet om bloggen din. Det er en rekke ting du kan gjøre som fremmer bloggen på sosiale medier som Twitter og Facebook, fremme bloggen din på relevante diskusjonsfora og nettfora, samhandle med andre bloggere som kommer fra lignende sjangere, og markedsføre artiklene dine til ulike online artikkelen kataloger. Alle disse kan drive trafikk til nettstedet ditt som vil bli rettet til virksomheten din nettside.