O2i

Hvordan man skal håndtere en ansatt etter en medarbeidersamtale

En medarbeidersamtale er nødvendig fra tid til annen for å hjelpe både arbeidstakere og arbeidsgivere. Derfor begge parter må forstå hvorfor denne evalueringen må være og hvordan det kan endre seg til det bedre. Men mesteparten av tiden, ikke en medarbeidersamtale ikke ende opp med å være å gjøre sitt formål vellykket. Bakgrunnen for dette er at sjefene har en tendens til ikke å vite hvordan man skal håndtere sine ansatte etter å ha blitt vurdert av deres prestasjoner.

Faktisk hjelper evalueringen av ytelsen alene allerede mye

Hvordan man skal håndtere en ansatt etter en medarbeidersamtale. Gi dine ansatte litt tid å gjennomgå evalueringen.
Hvordan man skal håndtere en ansatt etter en medarbeidersamtale. Gi dine ansatte litt tid å gjennomgå evalueringen.

Faktisk hjelper evalueringen av ytelsen alene allerede mye. Men for at evalueringene til å produsere bedre resultater, må de ansatte følger dem nøye. Så for å oppmuntre best resultat, som en veileder eller leder, må du lage en vei for dem å arbeide i henhold til vurdering. For å hjelpe deg med denne oppgaven, her er noen tips du kan følge i å håndtere dine ansatte etter hans medarbeidersamtale:

Gi dine ansatte litt tid å gjennomgå evalueringen. Etter medarbeidersamtalen møtet er avsluttet, vil det være best å gi ham nødvendig tid slik at han kan analysere evalueringen. Dette inkluderer ikke bare hvordan evalueringen selv som har skjedd, men også hans arbeid og hans tilfredshet på evalueringene gitt til ham. Men når du gir dette til dine ansatte, sørg for at du forklare ham hva han trenger å gjennomgå slik at han blir veiledet om hva han må gjøre.

Sett opp et møte. Etter en dag eller så, kan du ringe ansatt for en oppfølgingsmøte. Du kan søke hjelp av en konsulent i løpet av dette møtet, slik at alle problemer kan løses på riktig måte.

Dokumentere alle avtaler som er involvert. Det er viktig at du gir dine ansatte en dokumentasjon av avtalene dine, slik at han vet hva han må gjøre. Du kan sette en frist for konkrete endringer i sin opptreden og snakke med ham fra tid til annen for å hjelpe ham å oppnå målene.

Faktisk hjelper evalueringen av ytelsen alene allerede mye. Dokumentere alle avtaler som er involvert.
Faktisk hjelper evalueringen av ytelsen alene allerede mye. Dokumentere alle avtaler som er involvert.

Kommunisere med ham. Selv om ansattes vurdering viser seg å være dårlig, må du kommunisere med ham oftere. Det faktum at han trenger å forbedre mye i prestasjonene hans betyr at han trenger din veiledning mest. Derfor, ikke gå i favør av dine gode medarbeidere. Gi dine ansatte en sjanse til å forbedre ved å gi ham råd og tips nå og da.

Sende ham til ulike treninger. Spesielt hvis det er mange ansatte har de samme problemene, må du være vert et opplæringsprogram for å lære dem hva de skal gjøre. Du kan også lage et nytt program med det formål å hjelpe disse ansatte bedre i sine svakheter.

Hvis du sørge for at du behandler dine ansatte rett måte etter hvert medarbeidersamtale, kan du være sikker på at de vil vise seg å være bedre ansatte. Sikkert, på ansattes neste vurdering, vil du finne ut at han har forbedret seg mye. Med dette har du bidratt i utviklingen av arbeidstaker. Pluss, er du også hjelpe din bedrift til å nå sine mål ved hjelp av disse produktive ansatte.