O2i

Hvordan man skal vurdere gjeld konsolidering valg

Folk låner penger av ulike grunner

Folk låner penger av ulike grunner. Noen ganger, samler de seg nok av en gjeld som beviser skremmende for de samme folks liv. Du kan forbedre din kredittverdighet og lette belastningen av ansvaret ved å bruke gjeld konsolidering tiltak.

Redusere din gjeld og vurdere dine valg på å gjøre det ved å henvise til forslagene nedenfor.

  • Vurdere å overføre din gjeld. Se om du har kredittkort med lavere rente der du kan overføre dine andre kredittkort gjeld. Sjekk om kredittkort du overfører din gjeld på har lavere rente enn den med gjeld. Beregn senket renten med hvor mye gjeld du skylder, og se om utbetalingen er lavere eller dyrere med skjulte kostnader. For å unngå å pådra seg mer gjeld, se inn avlyser kredittkort med høyere renter siden banken ikke kan sette ytterligere forretninger med deg hvis du ikke kan betale for renter.
  • Be om hjelp fra slektninger. Hvis gjelden du pådratt er for mye for deg å håndtere, vurdere å be om økonomisk støtte fra venner og slektninger for å lette deg av økende gjeld på grunn av renter. Sørg for å gjøre realistiske avtaler med dine venner og slektninger om økonomi og sette avtaler skriftlig til lette bekymringer og spenning opprettet av økonomiske problemer mellom din kjære. Sørg for at du kan betale dem tilbake i tide til å holde ditt forhold til dine venner og familie intakt.
  • Ta ut dine investeringer. Hvis du tar ut dine investeringer spart opp for fremtiden er mer behagelig for deg enn å låne penger fra slektninger eller overføre kredittkort gjeld til et annet kredittkort, bør du vurdere å ta ut investeringer som du har lagret opp for din fremtid. Ta kontakt med agenten for din pensjonisttilværelse plan for mulige måter å få dine fremtidige investeringer før forfall sin, for å nedbetale gjeld som du akkumulert i nåtiden.
  • Tenk om påmelding i offentlige programmer. Noen land har offentlige programmer som tar seg av gjelden din. Men, la disse statlige programmer du under en avtale om at du ikke kan pådra seg mer gjeld, mens de betale av nåværende gjeld. Gjøre noen undersøkelser på Internett og slå opp noen offentlige programmer som kan hjelpe deg med gjelden din og sørg for at du forstår avtalen som de gjør med folk som melder i sitt program.
  • Søke profesjonell hjelp. Hvis du ikke finner et egnet middel til å betale din gjeld, spør en finansiell rådgiver på den beste måten å håndtere ditt dilemma. Finansielle rådgivere eller finansielle rådgivere er eksperter på å håndtere individuelle tilfeller av akkumulert gjeld og kan videre hjelpe deg med å løse dine gjeldsproblemer. Se etter en finansiell rådgiver som du kan møte opp med umiddelbart å begynne å få råd om hvordan du betale din gjeld raskere å få kreditt score opp igjen.


Hvordan man skal vurdere gjeld konsolidering valg. Vurdere å overføre din gjeld.
Hvordan man skal vurdere gjeld konsolidering valg. Vurdere å overføre din gjeld.

Hovedmålet for gjeld konsolidering er å betale ned gjeld du akkumulert så snart som mulig for å unngå mer gjeld å legge opp fra renter. Følg forslagene ovenfor for å hjelpe deg med gjeld konsolidering og med velge riktig alternativ for å betale din gjeld så snart som mulig.