O2i

Hvordan oppføre seg i en telecommuting posisjon

Telecommuting har blitt et mer populært alternativ som bedrifter har søkt å redusere sine faste utgifter. Arbeidere har også fått anerkjennelse for telecommuting grunn av fleksibiliteten i telecommuting, og fordi de er i stand til å spare penger på gass siden de ikke trenger å pendle til arbeid. Selv telecommuting er praktisk for arbeidstakere, er det likevel noen ting som arbeidere må huske på for å være optimalt produktive i sin telecommuting posisjon. Det følgende er en diskusjon om hvordan man skal oppføre seg i en telecommuting posisjon.

Hvordan oppføre seg i en telecommuting posisjon. Selv telecommuting jobber vanligvis sørge for pauser for arbeidere.
Hvordan oppføre seg i en telecommuting posisjon. Selv telecommuting jobber vanligvis sørge for pauser for arbeidere.

Angi en tidsplan

Bare fordi du ikke lenger trenger å pendle til kontoret betyr ikke at tiden normalt brukt pendling kan ikke brukes med omhu. For eksempel kanskje du kan bruke den tiden til å trene eller lese eller gjøre noe annet avstressende aktivitet.

Avsett Room for ditt hjemmekontor

Hvordan oppføre seg i en telecommuting posisjon.
Hvordan oppføre seg i en telecommuting posisjon.

Sørg for å ha ditt eget dedikert hjemmekontor plass for telecommuting som er fri for rot. Dette er viktig fordi det vil hjelpe deg å holde orden som du gjør fjernarbeid. Også å ha en arbeidsplass hjemme for telecommuting vil hjelpe deg til å være i den rette rammen av tankene og helt fokusert når du begynner å telecommuting. Forklar din familie at når du er i ditt hjem kontorlokaler er det nødvendig for dem å respektere at du arbeider og ikke forstyrre deg mens du gjør fjernarbeid.

Arbeid hardt

Det er viktig å gjøre deg jobbe hardt og holde opp tempoet slik at sjefen din eller veileder vil bli imponert og vil ønske å holde deg telecommuting for selskapet. Hvis sjefen eller veileder finner i stand til å stole på deg å opprettholde din hardt arbeid Ethic han eller hun vil ikke ha noen betenkeligheter med å la deg å holde telecommuting og som kan bety videre arbeid bekvemmelighet og muligens enda oppadgående karriere mobilitet og høyere lønn.

Ikke glem å ta planlagte pauser

Selv telecommuting jobber vanligvis sørge for pauser for arbeidere

Selv telecommuting jobber vanligvis sørge for pauser for arbeidere. Når det er tid for deg å ta en pause gå foran og ta pause. Gå rundt eller strekke. Gi deg selv en mental pause. Og så når det er på tide å jobbe igjen gå tilbake til arbeid.

Har en plan som du kan feste til

Hvis du kan bør du arbeide samme timer daglig. For eksempel hvis du ønsker å gjøre telecommuting fra ni om morgenen til fem om kvelden deretter arbeide disse timene hver dag. Hvis du arbeider bestemte timer en dag og deretter jobbe nattskift neste dag som kan være en stressende ting for deg. Hold ordinære arbeidstid og holde stressnivået til et minimum, slik at du kan gjøre en bedre jobb i telecommuting.