O2i

Hvordan organisere betaling poster for et hjemmekontor

Som enhver entreprenør vet

Som enhver bedriftsleder vet, er selve livsnerven i enhver bedrift ikke bare pengene som strømmer inn, men typen av navnet ditt arbeid gjør. Honor er en ukvittert bedrift lisens. En anløpet navn vil garantere et selskaps fall raskere enn mangel på penger vil gjøre. For å holde et godt navn, må man oppfylle forventningene i form av arbeid. Et annet viktig aspekt av dette er evnen til ære forpliktelser. Holde betaling poster effektivt kan hjelpe en bedrift håndtere forpliktelsene som betaling. Denne enkle guiden vil hjelpe deg å organisere innbetalinger for ditt hjem:

  1. Akkurat som i bøkene, har mapper for utgifter og kundefordringer. I din Utgifter mappen, holde kvitteringer for enhver pris du har betalt fra selskapet midler. Kundefordringer på den annen side vil kompilere dine kopier av kvitteringer du gitt for dine kunder. Dette vil gjøre det enkelt for regnskapsfører. Hva gjør det enkelt for din regnskapsfører gjør det også raskere for ham å gå hjem. Dette vil igjen spare deg for penger.
  2. Lag en fil for store kunder. Å effektivt håndtere enhver transaksjon og forskning på noe av betydning i løpet av deres forretninger med deg, ville det være klokt å samle filer for hver av dem.
  3. Automatisere dine økonomiske prosesser. Kjøp en stasjonær datamaskin og balansere inntektene dine over din utgifter. Dette vil hjelpe deg å redusere rot i miljøet og gjøre det bedre til rette for produktivitet. Det vil også redusere kostnadene i forhold til hvor mye papir du trenger for å behandle transaksjoner.
  4. Flytt dine transaksjoner på Internett. Administrere virksomheten bankkonto via nettbank. Du kan også sette opp en nettside annonsering hjemmesiden din virksomhet. Opprette en PayPal-konto og sette opp et kredittkort anlegget på din side vil også redusere papirarbeidet gjort i ditt hjem.
  5. Kjøp et trygt å holde viktige papirer relatert til virksomheten din som lån godkjenning sertifikater og lisenser. Du kan også holde noen smålig kontanter der i stedet for å ha det liggende rundt. Prøv å sørge for at det er trygt brann-bevis og innbrudd-bevis.
  6. Hensyn til utgifter av virksomheten i regneark-programmer. Dette er for å sørge for at virksomheten er lønnsom og er ikke å ta for mye ut av dine personlige reir egg. Sørg for at du spore din bedrift fremgang på en ukentlig til månedlig basis. Det ville være som å se en baby med en sonogram.
  7. Holde postene i en organisert og tilgjengelig sted slik at de blir lett tilgjengelig når Internal Revenue Service kommer banket ned døren.

Ved å organisere ditt hjemmekontor betalingsanmerkninger

Hvordan organisere betaling poster for et hjemmekontor. Akkurat som i bøkene.
Hvordan organisere betaling poster for et hjemmekontor. Akkurat som i bøkene.

Ved å organisere ditt hjemmekontor betaling poster, du faktisk ta kontroll over hvor bedriften går i økonomiske termer. Tøyler av hver enkelt bedrift hviler i forvaltningen. Ledelsesbeslutninger kommer fra tall. En visning hvis virksomheten din synker i røde eller rulle i greenene vil tillate taktiske beslutninger på din del og en følelse av prestasjon når tallene er gode.