O2i

Hvordan organisere en kinesisk auksjon

Chinese auksjonen er en god måte å skaffe midler til en bestemt organisasjon. Bortsett fra å være enkle og lønnsomme, det tilbyr også mye moro og spenning til alle deltakerne. Å være et populært pengeinnsamling hendelse, har det vedtatt en rekke navn som Tricky skuff, stille auksjon, Penny auksjon, penny salg, penny sosiale, gave auksjon, brun bag auksjon, dark horse, og basket spill. Likevel, er prosessen den samme uansett hva du kaller det. Først gjestene kjøpe billetter og plassere dem i en beholder der en premie for sine valg er plassert. Etter at alle har plassert alle sine billetter på den spesifikke premien de ønsker å vinne, starter arrangøren nå å trekke for premiene. Vinneren vil være den personen som er likt det vinnende nummeret som trekkes. Spennende, ikke sant? Så hvis du planlegger å organisere en kinesisk auksjon, ta deg tid til å vurdere følgende trinn.

Hvordan organisere en kinesisk auksjon. Velg en perfekt dato.
Hvordan organisere en kinesisk auksjon. Velg en perfekt dato.

  1. Velg en perfekt dato, klokkeslett og sted for Tricky skuff hendelsen. Se etter et stort rom hvor du kan holde arrangementet. Du må kanskje finne et sted med flere avdelinger avhengig av hvordan du vil dekorere området. Det er å foretrekke å være vert for den kinesiske auksjon i kveld, mest spesielt på helg, slik at en større publikum kan delta på nevnte hendelse.
  2. Lag plakater og brosjyrer med nødvendige opplysninger om kinesiske auksjonen du ønsker å organisere. Angi dato, tid og sted. Du kan også være lurt å sette bilder av de fantastiske premier som kan vinnes. Sette opp alle plakater over hele byen og la andre medlemmer av organisasjonen distribuere pamfletter. Du kan også være lurt å legge inn annonser på nettstedet ditt hvis organisasjonen har en. Hvis den kinesiske Auksjonen er ment å oppnå fortjeneste, kan du være svært sparsommelig ved å bekjentgjøre arrangementet gjennom sponsing av annonsering virkemidler som radiostasjoner eller lokale aviser.
  3. Be om donasjoner. Være åpne for eventuelle donasjoner heller enn å samle ting for et bestemt mål mengden. Bøker, malerier, samleobjekter og lignende vil helt sikkert være fristende. Men du kan fortsatt krydre arrangementet ved å tilby gavekort og tjenester. Derfor, se etter ydmyke selskaper som kan hjelpe deg å oppnå disse tingene.
  4. Forberede de tingene du trenger for hendelsen som bord, stoler, papirposer, billetter, markør, blant andre. Sett dette opp natten før hendelsen for ikke å pugge. Sett opp bordene hvor du vil plassere alle elementene. Tape en papirpose under eller nær hvert element. Ikke glem å merke hver papirpose med den spesifikke element slik at billettene vil ikke bli blandet opp.
  5. Sett opp et bord nær inngangen. Det er der de billettene vil bli solgt. Billigere billetter vil interessere flere folkemengder og kan hjelpe deg å selge mer. Avgjøre om billetter vil være av en dobbel-valset slag eller enslige ruller. Double-valset billetter lot deltakerne sin egen kopi av billetten og se etter sine tall. Enkle rundstykker, tvert imot, må navnet på deltakeren på hvert lodd og vente på deres navn å bli kalt.
  6. Allot god plass til stolene der deltakerne kan vente mens vinnerne blir kalt. Ett eller to medlemmer kan fungere som vertskap for arrangementet. De er ansvarlige i å ringe ut tallene eller vinnere. De andre medlemmene kan fungere som innlegg og være ansvarlig i tildeling vinnerne. Det er de som skal levere ut premier til vinnerne.

For å legge til mer overskudd, kan du sette matboder for forfriskninger.