O2i

Hvordan organisere visittkort

Selv om folk utveksle telefonnummer via tekstmelding eller ved å lagre sifrene i sine mobiltelefoner, forretningsfolk fortsatt foretrekker å lagre sine tall og utveksle sine tall gjennom visittkort, som ikke bare gir kontaktinformasjon, men også andre detaljer som firmanavn, firmalogo, og selskapet visjon. Her er hvordan du kan organisere visittkort som du samler opp gjennom årene.

Samle

Samles. Start med å samle alle de visittkort som du har. Sjekk din lommebok, jakkelommen, du passer tilfelle, bilen din, og alle andre steder hvor visittkortet kan ha fått inn. Du vil bli overrasket som de stedene som visittkort kan komme inn, og som er nøyaktig hvorfor du trenger for å organisere visittkort og plassere dem på ett sted.

Binder

Binder. En av de grunnleggende verktøyene du trenger for å organisere visittkort er bindemiddelet. Kjøpe ringpermer fra et håndverk butikk eller en bokhandel. Avhengig av hvor mange visittkort som du trenger, bør du få hvor som helst 3-12 bindemiddel ringer. Tre binder ringene vil bli brukt til å lage ett sett med kontakter og visittkort.

Kortholdere

Hvordan organisere visittkort. Samles.
Hvordan organisere visittkort. Samles.

Kortholdere. Deretter kjøpe kortholdere fra bokhandelen og bruke hullene for å plassere disse inn i permen. Dersom kortholdere ikke kommer med hull, må du lage din egen ved hjelp av en puncher. Når kortholdere og bindemiddel ringer er forberedt, må du sette inn eller skli hver visittkortet inn i kortholdere. Du vil da ha en ring av visittkort som vil holde visittkort organisert og ryddig.

Organisering. En annen måte å organisere visittkort, spesielt hvis du har et svært stort antall kort i din besittelse, er ved å arrangere dem tematisk. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å arrangere kortene alfabetisk. Noen mennesker som har møtt en rekke andre forretningsfolk i det siste, men foretrekker å organisere kortet etter bransjetilhørighet. Du kan opprette en egen visittkort bindemiddel for folk som er involvert i trykkeribransjen, en annen for handel, en annen for skipsfart, og så videre.

Merking. Du kan feste en liten merkelapp på den første kortholderen, slik at du vil være i stand til enkelt å identifisere hvilken kategori av visittkort en viss virksomhet innehaveren har.

Binder. Binder.
Binder. Binder.

Oppdatering. Sørg for at hver visittkort som du mottar er raskt plassert i virksomheten kortholderen. Ved å administrere dine visittkort så raskt som mulig, kan du holde deg fra å miste verdifulle visittkort. Disse er veldig nyttige og verdifulle nettopp fordi de er dine kontakter til folk i nettverket ditt som du har dyrket i årevis. Hvis du tror at dine visittkort er svært viktig, kan du også be din sekretær til å kode dem og lagre dem på datamaskinen, eller plassere dem i det digitale telefonboken i e-posten eller i telefonen.

Gjennom disse enkle trinn, kan du organisere, beskytte og gjøre bruk av visittkort mer effektiv og praktisk.