O2i

Hvordan planlegge en fundraising middag

La oss si at skolen trenger nye klasserom eller en ekstra vinge for biblioteket. Det er alt bra, men hva med en bedre idé? For å gjøre det edlere fortsatt og få flere folk involvert kan det være lurt å starte et stipendprogram for fortjenstfull barna som ikke har råd universitetet. Virkelig apropos i disse tider når studielån er praktisk talt begrave studenter der målet er å fullføre en universitetsgrad. Dette ville være mer hjerte-slite, ikke sant? Ta med denne babyen hjem ved å organisere en innsamlingsaksjon middag til reel i fondene.

Hvordan planlegge en fundraising middag. Snakk med skolestyret om å organisere en innsamlingsaksjon middag.
Hvordan planlegge en fundraising middag. Snakk med skolestyret om å organisere en innsamlingsaksjon middag.

Her er hvordan du planlegger en fundraising middag.

  1. Snakk med skolestyret om å organisere en innsamlingsaksjon middag. Du må ha deres støtte før du starter prosjektet. Forbered prosjektforslag inkludert kostnadene for en slik og målet samling etter fundraising middag. Husk, bør du ikke begynne på dette prosjektet uten klaring.
  2. Finn en ideell beliggenhet. Siden din er en sak for de unge, grøft ballsal eller en restaurant og finne en plassering som vil opphisse givere. En fundraising middag ved stranden, grillparty på skolens område, eller hvilket som helst sted som vil legge krydder i stedet for å veie morsom faktor ned.
  3. Oppmuntre elevmedvirkning. Ingenting interesserer et rom fullt av unge mennesker enn tanken på en fest selv om det er en fundraising aktivitet. Sin begeistring vil virkelig smitte over på deg og kreative ideer vil våren som skogsopp. Organisere elevene i komiteer for å hjelpe deg å få dette prosjektet går fremover.
  4. Søke sponsorer. Ikke i form av kontanter sponsorer, men heller i fundraiser swag. Swag er slang for giveaways og tyvegods poser som gjestene kan ta med hjem etter aksjonen.
  5. Alltid be om utveksling avtaler. Utveksle avtale ordninger er svært vanlig i arrangementer som innsamlere. Disse kommer i form av freebies og rabatter. Eksempler er gratis drinker til de første 50 gjester, 10% til 15% av den totale middag pakken, og vareprøver. Du kan be om disse fra å delta spillested og sponsorer i bytte for deres inkludering i event plakater, flyers, bannere, souvenir program, media turer, og annonsering av sine firmanavn under fundraiser.
  6. Lag en liste over dine gjesterom givere. Start med de viktigste navnene som ikke vil slå deg ned. Disse navnene vil gjøre opp din VIP-listen. Arbeid deg nedover listen derfra i rekkefølgen av betydning. I dette tilfellet, ordføreren, Vice-ordfører, leder og medlemmer av skolestyret, foreldrene til elevene.
  7. Skrive ut billettene og invitasjoner. Prissette dine billetter på en slik måte at det dekker alle utgifter og vil ha et betydelig beløp til overs for stipendfond du presser. Invitasjoner bør se spesielt laget og må være attraktivt for giverne. Disse har trykt på en gang. Selge billetter seks måneder i forveien mens invitasjoner til de du er glad og givere må være ute en måned før datoen for arrangementet.
  8. Gjennomføre budgivning og rabatt salg i løpet av fundraiser. Presentere en lokal kjendis og starte et bud for den høyeste prisen for et kyss på kinnet for eksempel. Et annet eksempel kan være elementer fra sponsorene at de kan få for mye mindre enn sin utsalgspris.
  9. Pass på at maten er god, drinker strømmer, og underholdning deler er engasjerende. Disse vil bidra til suksess for din fundraising middag i større grad.

Aldri glem å takke hver enkelt person og selskap som har gjort din fundraiser en suksess.