O2i

Hvordan redusere kreditt gjeld

En av de "enkleste" ting du kan gjøre er å samle en stor kredittkort gjeld. Det er lettere å bruke ved hjelp av kredittkort, spesielt når du handler på nettet fordi du ikke har tid til å besøke butikkene selv. Her er en god grunn til å begynne å redusere ditt kredittkort gjeld nå. Hvis du får en dårlig kredittvurdering fra ikke betale ditt kredittkort regninger, vil dette hindre deg fra å få et boliglån, billån, selv et varehus kredittkort.

Her er hvordan du kan redusere ditt kredittkort gjeld:

  1. Betale mer enn minimum månedlig betaling hvis du ønsker å betale ditt kredittkort gjeld i tide. Du bør også betale i tide, ellers vil du bli belastet en finans avgift, sammen med totalen. Dette betyr en større minimum betaling for deg neste måned, og en større økonomi gebyr hvis du unnlater å møte på minimumsnivå.
  2. Lage et system som vil hjelpe deg å redusere ditt kredittkort gjeld. Fastsette en frist for deg selv hver måned for å betale regninger. Du kan få et program på nettet som vil hjelpe deg å holde styr på dine finansielle poster og sjekker. Prøv Microsofts administrere pengene eller Quicken av Intuit.
  3. Gjør forhandlinger med kredittkortselskaper. Det er mange andre som har gjeld, som gjorde kreditorer innse at hvis de ikke ønsker sine kunder å misligholde sine lån og kredittkort forpliktelser, må de gjøre betalingsbetingelser litt mer fleksible. Forhandle kan være så enkelt som å informere bankens samling avdeling som du har økonomiske problemer nå (hvem andre er ikke, likevel?), Og at du trenger en lavere rente for å kunne betale gjelden tilbake. De vil sannsynligvis spørre deg hva beløpet du klarer, og du forteller dem basert på den økonomiske situasjonen.
  4. Hvis du virkelig har et lite budsjett for kreditt gjeld reduksjon, skriver kreditorer la dem vite av din situasjon, og la hver vet når du kan begynne å betale tilbake dem. De vil sette pris på din åpenhet og vil trolig gi mer lempelige vilkår for deg. Dette er bare en taktikk for å kjøpe tid, imidlertid, og er ikke løsningen. Likevel, det er en sunn måte å håndtere situasjonen i stedet for å gjemme seg.
  5. Skriv ned hvor mye du kan betale til kreditorer hver måned. For eksempel, har du en gjeld på 750€ (150€ til legen din, 300€ til tannlegen, og 300€ for en regnskapsfører som hjalp deg med din skatt i fjor). Dette betyr at 40% av gjelden din er til tannlegen, går 40% til revisor, og 20% ​​går til legen. Hvis du bare har 40€ i måneden for å tilbakebetale gjelden, betyr dette at tannlege og revisor både få 40% av 40€ (15€), og legen får 10€.

Hvordan redusere kreditt gjeld. Betale mer enn minimum månedlig betaling hvis du ønsker å betale ditt kredittkort gjeld i tide.
Hvordan redusere kreditt gjeld. Betale mer enn minimum månedlig betaling hvis du ønsker å betale ditt kredittkort gjeld i tide.

Andre tips:

Hold deg rolig og kul når du arbeider med kreditorer

Hold deg rolig og kul når du arbeider med kreditorer. Noen av dem tror at skremmende folk vil få dem til å betale tilbake sin gjeld, men ikke tillate deg selv å bli mobbet. Bare ved å lese denne artikkelen, er du allerede finne ut en plan for å komme deg ut av denne situasjonen.