O2i

Hvordan registrere et firmanavn i New York

Hvis du ønsker en virksomhet i NYC

Hvis du ønsker en virksomhet i NYC, er det nødvendig at du opererer innenfor de standarder av regjeringen. Dette er viktig slik at du kan være sikker på at den nye virksomheten er registrert i offentlige registre. Pluss, vil egennavn registrering lar deg bruke uten problemer. Så før du bruker din egen bedrift i byen, bedre registrere firmanavnet først. Her er en guide for å hjelpe deg med suksess i din bedrift navneregistrering:

Hvordan registrere et firmanavn i new york. Plukk navnet på virksomheten din.
Hvordan registrere et firmanavn i new york. Plukk navnet på virksomheten din.

  • Plukk navnet på virksomheten din. Bestem på navnet på virksomheten din du foretrekker å registrere. Ta oppmerksom på at dette er et navn som kan fungere til fordel for din virksomhet. Pluss, sørg for at den er unik og ingen annen virksomhet i byen er oppkalt samme måte ideen din.
  • Vet hvor du må registrere firmanavnet. Avhengig av hvilken type eierskap av virksomheten din, må du sende inn påmelding til ulike etater. For eksempel, hvis du har en bedrift navn som ligner på navnet som vises i din IDer og avgifter, trenger du ikke lenger å registrere deg for et firmanavn. Men hvis du er den eneste eier av en bedrift, men ønsker du ikke å bruke ditt navn for det, må du søke om en bedrift sertifikat til fylket kontorist kontor på stedet der den nye virksomheten er i drift. Den samme prosessen gjelder for partnerskap bedrifter. På den annen side, hvis du starter et aksjeselskap, må registreringen sendes til sekretær for statens kontor i Albany.
  • Få tak i den føderale Employer Identification Number (EIN) for din bedrift. Dette gjelder hvis du bruker din bedrift med innleid ansatte. Selv om du bare vil ansette én ansatt, er det et krav for deg å få din EIN spesielt hvis du skal gjøre selvangivelse eller føderale pensjon. Referer til skattemyndighetene om hvordan du kan få tak i dette identifikasjonsnummer. Merk deg at hvis du arbeider som eneste virksomheten innehaver uten ansatte kan Social Security-nummer allerede jobber som EIN din. Derfor må du hoppe over dette trinnet når du ikke har tenkt å ansette noen til å hjelpe deg med å drive virksomheten.
  • Varemerke registrert foretaksnavn. Selv om dette er ikke en nødvendighet, er dette trinnet også en praktisk sikkerhetstiltak for din bedrift. Dette kan også være din beskyttelse mot bedrifter som planlegger å bruke samme firmanavn som deg over hele landet. Du kan enkelt varemerke navnet ved å gå til www.uspto.gov.
  • Starte din bedrift for drift. Når du har alt klart, kan du allerede starte din bedrift. Ta oppmerksom på at det ikke er en god idé å åpne din bedrift uten gjennomgår riktig registreringsprosessen først. Dette er en ulovlig handling, og du kan ende opp med å bli straffet etter loven i New York City hvis du blir tatt.


Du kan markere suksess for din virksomhet ved vellykket registrere et firmanavn. Selv om dette kan kreve litt av din tid, penger og krefter, disse er alle verdt det til slutt. Husk at hvis du ikke har sendt inn til riktig registrering, kan du og din bedrift ende opp overfor en rekke problemer før eller senere.