O2i

Hvordan selge hjemmelaget keramikk

Hvis du har blitt dyktig med dine pottemakerens hjul og har mer enn nok keramikk-produkter som du kan ta i huset ditt, så begynne å selge leire kunst. Du kan lære alt om det grunnleggende om å sette opp en virksomhet ved å ta online klasser.

Hvordan selge hjemmelaget keramikk. Forbered keramikk for salg.
Hvordan selge hjemmelaget keramikk. Forbered keramikk for salg.

Det er på tide at du tjene penger ut av hobbyen din. Her er noen tips om hvordan du kan selge dine hjemmelagde keramikk.

  1. Forbered keramikk for salg. Sett i hånd på verket som setter glasur på den. Glasur eller belegget er en av de tingene som tiltrekker kjøperen til et produkt. Du kan opprette uvanlige farger og teksturer gjennom glasurer. Også, hjem tilbehør som keramikk vase og blomsterpotter er mer holdbare hvis glasur er satt i. Du bør også huske på at jo mer unike elementet, jo mer salgbar det er. Dekorere keramikk med så mye håndarbeid som mulig. De fleste kjøpere ser etter uvanlig ting å kjøpe. Etter at du har forberedt ditt produkt, bør du også forberede beholdningen av elementer. Hold oversikt over hvert element du selger. Skrive dem ned på en bærbar PC hjelper deg å holde styr på de tingene som har blitt solgt og de som fortsatt er tilgjengelige. Sette en prislapp på elementene så vel som på din rekord bok kan hjelpe til med revisjon av dine produkter. Deretter speide den lokale konkurransen som du kan ha. Vet hvor mye de tar for de samme elementene du har og hvem artistene er. På denne måten er du klar over hva du har mot dem.
  2. Formalisere din bedrift. Du må anskaffe en skatte-ID-nummer fra regjeringen. Ved å gjøre dette, kan du lovlig satt opp boder på håndverket messer. Dette kan bety big business for deg siden messer vanligvis trekke et stort publikum. Du kan også tilnærming lokale hjem innredning og møbler butikker og spør dem om de er villige til å sette dine produkter i butikken deres. De vanligvis speide etter lokale kunstnere som de kan funksjonen med møblene de selger.
  3. Annonsere dine produkter. Du kan gjøre dette ved å ta bilder av elementene og legge dem ut på Internett. Du trenger ikke å tenke på å lage din egen hjemmeside fordi det er tilgjengelige nettsteder som du kan bruke som eBay og formere seg. Slike nettsteder trekke i store mengder besøkende daglig, noe som kan øke din popularitet i cyber verden. Annonsere i lokale aviser og blader, så du presenterer deg selv til lokalsamfunnet.

Før du følger alle disse trinnene

Før du følger alle disse trinnene, er det viktig at du sørge for at varene du selger er skikket til å bli kommersielt solgt. Det trenger ikke å være på nivå med Rockwood Pottery, men det bør minst være behagelig for øyet og vil ikke lett å smuldre når de brukes. Hvis de passerer disse kriteriene så er du på rett spor. Hold bedriften ferdigheter skarp ved å ta online kurs i business management, og du vil sikkert lykkes!