O2i

Hvordan selge produkter gjennom homeparties

Personlige og hjem bedrifter blir mer vanlig etter hvert som økonomien fortsetter å kutte arbeidsplasser og bedrifter nær. Etterlot mange uten arbeid og uten inntekt, er tiden inne til å skape din egen virksomhet. En av de vanligste er å selge produkter gjennom homeparties.

Et hjem partiet er det samling av venner og familie på ett sted

Hvordan selge produkter gjennom homeparties. Et hjem partiet er det samling av venner og familie på ett sted.
Hvordan selge produkter gjennom homeparties. Et hjem partiet er det samling av venner og familie på ett sted.

Et hjem partiet er det samling av venner og familie på ett sted. Det er en liten sosial begivenhet, der produktene presenteres for salg. Hver person har mulighet til å kjøpe produktet, hosting sitt eget parti, eller bare nyter selskapet.

Dette er en liten bedrift, og bør behandles som sådan

Dette er en liten bedrift, og bør behandles som sådan. Hvis du planlegger å videresalg produkter, trenger du et videresalg lisens, en engros lisens, og en enkel bokføring system. Postene kan holdes i en notatbok, under en få enkle å lese overskrifter. Produkt som er kjøpt og pris i en kolonne, salgspris i neste kolonne, og skatt i tredje kolonne. Trekk fra den opprinnelige prisen og skatter fra salgsprisen og det er din fortjeneste.

En del av overskuddet må re-investert i mer produkt

En del av overskuddet skal reinvesteres i mer produkt. Forskjellen er din lommepenger. Bruk en bank konto bare for ditt hjem. Du må betale skatt på slutten av året, så holder alle papirene, en kopi av alle kvitteringer du skriver for kundene, tilbringer for reinvestering, og alle bankutskriften din. En god skatt service kan finne det ut for deg.

Hvis du skal kjøpe engros

Hvis du skal kjøpe engros, gå online og forskning ulike selskaper og produkter. Ikke kjøp noe som kanskje ikke salg godt. Velg et produkt til høyre for den type økonomiske området du arbeider i, og interesse for dine potensielle kunder. Velg priset rette elementer. Du ønsker å tjene penger, men hvis prisen er for høy, vil ingen være i stand til å ha råd til ditt produkt.

Hvis du er en crafter

Hvis du er en crafter, skape nok produkt for kjøp på hjemme fest. Sett opp bestillingsskjemaer for tilpassede bestillinger. Liste farger, stiler og størrelser du kan tilby. Velg en rimelig frist for hver tilpasset orden og levere i tide.

For ditt første hjem fest

Dette er en liten bedrift, og bør behandles som sådan. En del av overskuddet må re-investert i mer produkt.
Dette er en liten bedrift, og bør behandles som sådan. En del av overskuddet må re-investert i mer produkt.

For ditt første hjem fest, invitere familie og noen venner hjem til deg. Vær ærlig med dem, og fortell dem at du trenger deres hjelp og råd på noen forbedring eller forslag. De vil være villige og nådig, og du kan gjøre noen gode salg. For hver gjest som kommer, stor dem med et smil og velkommen. Introdusere alle med en gang.

Når alle har satt seg

Når alle har satt seg, presentere deg selv og gi en kort uttalelse om din bedrift og produkt. Presentere noen av produktene med beskrivelse og fordeler. Etter en kort tid, ta en pause og serverer kaffe, brus og vann. Gi alle en sjanse til å snakke og se ting over. Etter en svært kort pause fortsetter med salget.

Pass på hver person har en liste over gjenstandene med priser

Pass på hver person har en liste over gjenstandene med prisene. De kan merke elementer på listen de ønsker å kjøpe. Samle kostnaden på festen eller på leveringstidspunktet. På slutten av partiet, har hver person en sjanse til å være vert for sitt eget parti hvor du vil presentere ditt produkt. Tilby dem en gratis gave for å arrangere en fest.

Bidra til å fremme din virksomhet med visittkort

Bidra til å fremme din virksomhet med visittkort, løpesedler og jungeltelegrafen gjennom venner og familie. Hvis du kommer inn i et hjem med noen du ikke kjenner godt, la din informasjon med noen i tilfelle det er et problem. Husk å alltid plassere din egen sikkerhet først før noe annet.