O2i

Hvordan skjerme næringsbygg leietakere

Hvis du har ekstra plass i en kontorbygning

Hvis du har ekstra plass i en kontorbygning, er det et smart trekk å leie ut denne plassen. Men det er svært viktig at du velger leietakerne veldig nøye, som du ikke vil oppleve problemer av å måtte bekymre seg om ubesvarte betalinger fra leietakere, og selv muligheten for å måtte kaste dem ut. Det er der riktig screening kommer i. Her er noen tips for å huske for å riktig skjerme næringsbygg leietakere:

Vet hvilken informasjon å få fra potensielle leietakere

Hvordan skjerme næringsbygg leietakere. Vet hvilken informasjon å få fra potensielle leietakere.
Hvordan skjerme næringsbygg leietakere. Vet hvilken informasjon å få fra potensielle leietakere.

Vet hvilken informasjon å få fra potensielle leietakere. Først av alt, bør du være bevæpnet med en sjekkliste over informasjonen du trenger for å komme fra søkerne. Disse info inkluderer følgende: deres personnummer, nåværende adresse, eiendom eier eller leder av sin nåværende adresse og telefonnummer.

Du bør også vurdere hvilken type selskap at det er

Du bør også vurdere hvilken type selskap det er. En viktig faktor til å ta en avgjørelse er å sjekke om at selskapet engasjerer seg i hederlig virksomhet, eller hvis den forplikter seg noen lyssky forhandlinger. Du kan ikke ønsker en kontorbygning være forbundet med en beryktet selskap.

Utføre en kredittsjekk rapporten sjekk, og bakgrunnssjekk. Det er viktig at du få deres tillatelse, skriftlig, for deg å kjøre en kreditt rapporten sjekk på deres selskap, samt en bakgrunn sjekk. Du kan bruke noen av de tre nasjonale kreditt-byråer - Experian, Equifax og TransUnion - for å få en rapport på kreditt historie.

Du bør også ringe eieren av deres nåværende kontorlokaler for å finne ut om deres bakgrunn på betaling - det vil si om de regelmessig betale sine leie avgifter eller ikke. Hvis du finner ut at selskapet har en historie for å bli kastet ut, kan det være lurt å krysse dem av listen.

Bruke elektroniske offentlige registre sjekke. Kan det være lurt å prøve å sjekke selskapets navn på online offentlige registre sjekk, for eksempel ett tilgjengelig på publicrecords.searchsystems.net . Dette er en gratis online-tjeneste som kan hjelpe deg å se om deres virksomhet er faktisk registrert eller fiktiv, hvis de har kriminelle warrants, etc.

Hvis du har ekstra plass i en kontorbygning. Utføre en kredittsjekk rapporten sjekk, og bakgrunnssjekk.
Hvis du har ekstra plass i en kontorbygning. Utføre en kredittsjekk rapporten sjekk, og bakgrunnssjekk.

Sjekke om de er et legitimt selskap. Du bør ringe din delstatsregjeringen hovedkontoret for å sjekke om selskapet er en gyldig og registrert selskap. Du bør også spørre om at selskapets regnskaper, spesielt om de har utestående problemer eller til og med kriminalsaker.

Sjekk deres evne til å betale leien i løpet av den perioden av kontrakten. Kan være lurt å verifisere virksomhetens finansielle poster for å se om de er i stand til å betale sin leiekontrakt i mengden som er gitt i kontrakten din. For ytterligere sikkerhet, bør du ha en avtale om hvordan deres leie avgifter vil bli utbetalt i tilfelle av sin virksomhet 'konkurs, for eksempel gjennom virksomheten eierens personlige bankkonto. Rådfør deg med din advokat om hvordan du oppretter en kontrakt med disse klausulene.

Hold deg til en kortsiktig kontrakt Det kan være det beste trekket å holde seg til en kortsiktig kontrakt;. Tenke på dette som en prøveperiode for å se om din potensielle leietaker er en pålitelig leietaker.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene å sile næringsbygg leietakere. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!