O2i

Hvordan skrive en effektiv salg brev - 10 tips

Suksess for salg karriere avhenger krefter du øve på jobben samt strategier du bruker for å nå din kvote eller selv gå utover det. Det er salg personer som bare nøyer seg med sine vanlige rute fordi det er deres komfortsone. Utfallet av sitt salg er ingenting ekstraordinært kanskje, men de leverer varene akkurat det samme. Men så igjen - alt er stillestående, og det er ingen vekst.

En garantert metode for å overgå den nåværende salg ytelse er ved å gå ut av din måte å markedsføre virksomheten din. For å oppnå dette kan du skrive en effektiv salg brev til kunder. Her er 10 tips som kan veilede deg:

  • Vit hva dine potensielle kunder trenger og ønsker. Sørg for at dine produkter og tjenester faller sammen med sine krav fordi du ikke ønsker å bli fanget uforberedt når du mottar bestillinger på varer som du ikke er i stand til å gi.
  • Åpne en god rapport med klienter. Kunne legge grunnlaget for tro, ærlighet og tillit mellom deg og de ​​du betjener. Samle faktiske uttalelser fra dine eksisterende lånetakerne og inkludere sine vitnesbyrd i brevet, slik at du kan danne en imponerende inntrykk av deg selv til potensielle kunder.
  • Oppgi formål i begynnelsen av brevet. Ikke gjør utsiktene gjette hva du er opp til da de vil miste interessen. Indikerer umiddelbart hva slags bedrift du har, produktene og tjenestene du tilbyr og hvorfor de bør gi den en vurdering.
  • Fokuser på de fordeler som kunden får fra hva du selger. Stedet for bare opplisting awesome kvaliteter ved produktet, påpeker i brevet grunnene til at klienten har å gi den en prøve.
  • Uttrykk din vilje til å betale dem et besøk til ytterligere diskutere forslaget. Et ansikt til ansikt møte med klienten er en måte å ytterligere fremme ditt produkt. Ingenting kan være mer attraktivt for en kunde enn å se deg i person som du presenterer for dem i selve møtet produktet du tilbyr.
  • Skriv en kul salg brev. Du trenger å høres profesjonell og forretningsmessig i brevet men du må gjøre unna med for mye formalitet. Varier hilsen. I stedet for å si den vanlige "Kjære Mrs. Brown", kan du si "Hei, Mrs. Brown!"
  • Etablere personlig forbindelse med prospektet. Si i brevet noen personlige erfaringer som mottakeren kan forholde seg godt til. Vær så menneskelig som mulig for tross alt, potensielle kunder er mennesker.
  • Observere riktig brevskriving form. Skriv korte avsnitt og observere riktig indentions samt skilletegn. Ett avsnitt bør bestå av maksimalt tre til fire setninger.
  • Tankene dine grammatikk og ordbruk. Det vil være en stor turn off for prospektet hvis salget brevet er ynkelig skrevet i dårlig grammatikk. Valg av ord er også viktig og selvfølgelig riktig stavemåte er viktig.
  • Nevner i brevet ditt om spesialtilbud, rabatter og andre pluss fordel pakker fra bedrift. Dag, for å være veldig vellykket i salgsavdelingen, må du konkurrere med andre ved å tilby den beste handelen til kundene dine. Men ikke overdriv dine spesielle tilbud til et punkt at du er nesten gi bort dine produkter. Dette er ikke en god indikasjon og prospektet kanskje tror du er så desperat å score utsalgssteder.


Hvordan skrive en effektiv salg brev - 10 tips. Vit hva dine potensielle kunder trenger og ønsker.
Hvordan skrive en effektiv salg brev - 10 tips. Vit hva dine potensielle kunder trenger og ønsker.

Alltid huske at målet med salget brevet er å tilby svar på behovene til kundene dine. Du trenger ikke selge bare for å tjene penger. Du selger for å hjelpe folk med å finne svar på sine problemer og nødvendigheter i livet.