O2i

Hvordan skrive et konsept uttalelse

Concept uttalelser er formelle dokumenter som setter begreper til beslutningstakere ved å presentere ulike ideer i ord, bilder eller grafikk som til slutt vil bli gjennomført etter godkjenning av beslutningstakere.

De vanlige beslutningstakere er styret, selskapets øverste ledelse, leder for en avdeling, og den potensielle kunden. Et konsept uttalelsen er vanligvis brukt for annonsering produkter, kampanjer og andre relaterte felt som involverer reklame, en formell forslag til et problem løsning, og for et prosjekt forslag.

Hvordan skrive et konsept uttalelse. Informasjonsinnhenting.
Hvordan skrive et konsept uttalelse. Informasjonsinnhenting.

Dette er noen instruksjoner som kan hjelpe konsept uttalelse skriftlig.

Informasjonsinnhenting

  • Tenk om de detaljene som du ønsker å foreslå for et program eller et prosjekt.
  • Døyt ned notater til hver enkelt del av prosjektet eller programmet. Du må være kreativ i tenkning og sørg for at den er original.
  • Du bør være forberedt på beslutningstakernes misbilligelse eller motstand. Forbered deg på å forsvare alle dine ideer. Skriv ned dine mulige tellere til sine innvendinger. Målet ditt er å gjøre dem overbevist om at ideen din vil hjelpe dem.
  • Lag en liste over alle mulige fordeler som du kan tenke på å gjennomføre den foreslåtte program eller prosjekt. Du bør angi den fordelen at det kan gi til selskapet, til den potensielle kunden, til en gruppe, organisasjon eller avdeling, eller til hele samfunnet.
  • Du må også planlegge om personen, en gruppe, eller en avdeling. Planen er nødvendig for å utføre oppgaver for gjennomføring av et program eller et prosjekt når forslaget blir godkjent.
  • Tenk på mulige spørsmål som beslutningstakere kan spørre og forberede en intelligent svar for hver enkelt av dem.
  • Diskuter med din klient er mulige kort comings som kan oppstå under eller etter den mulige gjennomføringen av prosjektet eller programmet. Sette det hele i skriftlig og prøve ditt beste for å forutse alle mulige problemer som kan oppstå. Har et mønster, bør du ha en strategi på å tenke på. Prøv å se på de minste til de største mulige problemer.
  • Tenk om sjansene for at den foreslåtte planen vil lykkes og inkludere alle dine spådommer og forklaringer.
  • Du må skrive alle dine ideer og lagre den som en kladd for noen modifikasjoner. Dele den i seksjoner slik at det vil være enkelt for deg å skrive den endelige forslaget.

Du bør være forberedt på beslutningstakernes misbilligelse eller motstand. Diskuter med din klient er mulige kort comings som kan oppstå under eller etter den mulige gjennomføringen av prosjektet eller programmet.
Du bør være forberedt på beslutningstakernes misbilligelse eller motstand. Diskuter med din klient er mulige kort comings som kan oppstå under eller etter den mulige gjennomføringen av prosjektet eller programmet.

Forberedelse til konseptet uttalelse godkjenning

Gjør et dokument i tekstbehandlingsprogrammet. På den første siden, skriver du inn tittelen, datoen, innføring og firmalogo, hvis det er aktuelt. Deretter oppretter overskriftene i ulike segmenter og divisjoner i prosjektet. Noen brukte overskrifter er Bakgrunn, mål, Oversikt, foreslåtte prosjektet beskrivelse, forretninger Problem, begrensninger eller begrensninger, Variabler, kjente risikoer, Begrunnelser av Project Non Implementering, nødvendige ressurser, prosjektansvar og sannsynlighet for suksess.

Grab din kladd og vise alle detaljer under hvert relaterte kurs. Du kan bruke kuler, kan du liste opp eller bare skrive dem ned så fullstendige setninger eller som et helt avsnitt. Ikke glem å legge til fotnoter og vedlegg for at beslutningstakere å vite hvor du fikk det faktum at du er oppgitt, inkludert tall, estimater eller prognoser. Det er også bra å bruke bilder, grafer, tegninger og diagrammer til ytterligere forklare forslaget.

Vurdere sluttdokumentet

Du kan nå korrekturlese endelige utkastet. Sjekk for riktig grammatikk og rettskrivning og sørg for å rette alle skrivefeil. Få noen som kan vurdere dokumentet og tukt lese den for deg. Når du er tilfreds med forslaget, er det nå på tide å skrive ut dokumenter.