O2i

Hvordan søke om mat frimerker i Iowa

Matkuponger er et privilegium som tilbys av regjeringen til familier som er under fattigdomsgrensen. Søknad om mat frimerker er veldig enkelt. En av årsakene til at det er en ingen garanti for umiddelbar aksept er mangel på inntekt dokumenter, som er nødvendig når du søker i programmene som tilbys av regjeringen.

Her er fremgangsmåten du bør ta hvis du ønsker å søke om mat frimerker i Iowa:

  • Se om din familie kvalifiserer. Maten stempel Programmet har tre primære kvalifikasjoner. Hvert medlem av familien må ha sitt eget personnummer. Hvert medlem av familien må være en amerikansk statsborger. Familien må ha liten eller ingen hjelp av inntekt. Søk på Internett for andre krav som du må forberede og føre dem ned.
  • Forberede dokumenter som vil bekrefte din økonomiske status. For en måned, ta opp alle dine regnskapet. Samle alle resultatregnskap og betaling Fødsler av hele familien. Inkluder registreringer av selvangivelse og kontoutskrifter for en hel måned. Sjekk hvert dokument for å sikre at informasjonen er gyldig før du tar dem ned. Hvis det er feil i dokumentet, har dem rettet så snart som mulig. Har hvert dokument kopieres. Organisere dokumenter i grupper i henhold til kategori de faller i.
  • Besøk den lokale mat stempel kontor. Få en kopi av søknadsskjemaet fra din lokale mat stempel kontor. Gjør flere henvendelser om mat stempel programmet. Svar på søknadsskjemaet. Fyll ut alle feltene som krever din personlige informasjon. Be om bistand hvis du ikke forstår spørsmålene. Noen av spørsmålene vil kreve at du sender inn informasjon om familien din. Fylle dem ut så sannferdig som mulig. Lese søknadsskjema å sikre at du ikke går glipp av noe. Bekreft informasjonen du har oppgitt i søknadsskjemaet. Send inn din søknad vedlagt dokumentene.
  • Vente på godkjenning. Godkjenning av mat stempel programmet tar vanligvis tretti dager. Gjør det til en vane å samarbeide med mat stempel kontor. Hvis en person fra mat stempel kontor betaler deg et besøk, underholde dem allernådigst. Følge opp søknaden din fra tid til annen. Du vil motta godkjenning av søknaden din via e-post. Du vil motta en mat klippekort og et sett med instruksjoner om hvordan du aktiverer kortet ditt med en PIN-kode. Aktiver kortet ved hjelp av PIN-koden du har mottatt.
  • Svar spørreskjemaer. Institutt for Human Resources vil sende deg spørreskjemaer fra tid til annen. Dette vil vurdere din finansielle status. Fylle dem ut sannferdig. Send inn alle spørreskjemaene i tid. Hvis du ikke gjør dette, vil maten stempel kontoret avslutte kontoen din.

Hvordan søke om mat frimerker i Iowa. Se om din familie kvalifiserer.
Hvordan søke om mat frimerker i Iowa. Se om din familie kvalifiserer.

Noe så enkelt som mat stempel kunne bety mye for en familie som er i nød. Det betyr at man har muligheten til å sette noen mat på bordet derimot dårlige ting går. Hvis du følger disse trinnene, kan du være sikker på at din familie vil aldri gå sulten.