O2i

Hvordan spare penger oppdaterer en vinter garderobe

Vinteren er mye forventet for en rekke gode grunner

Vinteren er mye forventet for en rekke gode grunner. En av dem er din sjanse til å oppdatere garderoben. Muligheten utfordrer ikke bare din motesans, men også din evne til å spare god sum penger mens du setter sammen din nye antrekk.

Her er noen viktige tips for deg:

  • Aldri stole på impulsive kjøp. Håper å se din beste om vinteren er ikke en dårlig idé. Du må bare minne deg selv om muligheten for å bruke for mye. Ikke vent til butikkene begynner å sette opp sine nye valg for vinteren. Disse brikkene er definitivt dyrere. Du må planlegge dine trekk. Også, kan du ikke bare gå inn i en butikk og plukke opp noen ting. Ikke la de fancy vinduet viser å lokke deg. Ikke bli altfor begeistret. Du må vite hvor du skal dra og hva du skal kjøpe. Som i stor grad kan ivareta dine penger.
  • Foretrekker rabatt uttak. Spør dine venner og slektninger for å nevne noen av dem. Sjekk ut de som er i nærheten. Noen av de populære valgene inkluderer Burlington Coat Factor, TJ Max, og Ross. Bortsett fra å tilby gode rabatter, de også bære en fantastisk linje av designer klær. Det er definitivt en fordel å besøke disse utsalgssteder tidligere, kanskje minst to måneder før vinteren. Se hva de har der. Hvis vinteren brikkene er ikke tilgjengelig ennå, gi dem din kontaktnummer. De bør være villig til å informere deg så snart garderobe stykker vises. Mesteparten av tiden, er garderobe stykker tilbys til introduksjonspris.
  • Sjekk ut sendingen butikker. Dette er ditt alternativ hvis du trenger å finne noe som koster noen få dollar bare. Du kan også kjøre det hvis din prioritet er funksjon og ikke skjemaet.
  • Tenk garderobe bytte. Dette er noe du kan diskutere dine beste venner og nære slektninger. Selvfølgelig må du sette noen kriterier. Overbevise de som deler en lignende motesans med deg. Deres størrelse og høyde skal være lik deg. Hvis dine venner og slektninger er ikke villig til å ta tilbudet, gå på nettet. Det finnes en rekke nettsteder som faller i klær swapper. Bli med dem og møte noen av sine medlemmer. Komme i kontakt med de som bor i lokalsamfunnet ditt eller lokalitet.
  • Registrer i noen e-postlister. Hvis du vil bli informert om de spesielle tilbud av din favoritt kjøpesenter, strategier godt. Vurdere å kjøpe noe fra det kjøpesenteret. Ikke betale i kontanter. Presenter ditt kredittkort. Det burde gi deg det privilegium å bli inkludert i deres offisielle e-postliste. Siden de kommer til å behandle deg som en lojal kunde, kan du forvente å motta avanserte varsler om deres salg arrangementer gjennom hele året. Markere datoen når de har spesielle kampanjer i påvente av vintersesongen.


Disse pekere er bare noen av de mange ideer som du kan prøve

Hvordan spare penger oppdaterer en vinter garderobe. Aldri stole på impulsive kjøp.
Hvordan spare penger oppdaterer en vinter garderobe. Aldri stole på impulsive kjøp.

Disse pekere er bare noen av de mange ideer som du kan prøve. Til slutt, før neste sesong innleder, kan du bruke dem igjen. Når du blir flinkere i gi akt på dem, kan du begynne å finne ut dine egne strategier. I rett tid, bør forberedelsene til kommende sesonger ikke lenger være en big deal for deg.