O2i

Hvordan starte en landskapsarbeid virksomhet

Hvis du har grønne fingre og hagen din er misunnelse av naboer og forbipasserende likt, kanskje det er på tide du setter deg opp i landskapsforming business! Hvorfor ikke tjene gode penger på å gjøre noe du svært dyrt elsker og er veldig god på? I tilfelle du ikke er helt sikker på hvordan du skal gå om å sette opp din egen virksomhet, så her er noen nyttige forslag og retningslinjer for deg. Først tenke på å få en utdanning i business management, og dette vil hjelpe deg å gjøre din nye venture vellykket.

Å starte din egen landskapsarbeid virksomhet:

Trinn 1

Hvordan starte en landskapsarbeid virksomhet. Alternativer å velge mellom.
Hvordan starte en landskapsarbeid virksomhet. Alternativer å velge mellom.

Alternativer å velge mellom. Innenfor landskapsforming riket, er det flere typer forretningsideer som du kan ta opp. For eksempel kan du binde opp med arkitektoniske former som et landskap entreprenør, eller ta opp plen og planering vedlikehold for boliger eller store selskaper. Å være en gressklipper innebærer ulike aktiviteter som for eksempel planlegging og design, planting og vedlikehold fra såing til beskjæring og sette på plass supplerende fasiliteter som sitteplasser, ornamenter, etc.

Trinn 2

Kompetanse og sertifisering. Hvis du bestemmer deg for å bli en profesjonell landscaper, er det fornuftig å få deg sertifisert som et Landscape Professional eller Certified Landscape tekniker. Disse sertifiseringer er levert av Associated Landskap entreprenører i Europa (ALCA). Sertifiseringen koster 375€ for ikke-medlemmer og 210€ for medlemmer. Du må ha en fireårig bachelorgrad eller en to-årig knytte grad, fullføre skriftlig eksamen og praktiske prøver før du kan bli tildelt sertifikatet. Du bør også ha noen tidligere arbeidserfaring for en bestemt periode - vanligvis 3-5 år hvis alle pedagogiske kvalifikasjoner er i orden, ellers, 5 + års erfaring i en lederstilling i et etablert landskapsarbeid virksomhet.

Trinn 3

Oppstart krav og kostnader. Du må investere i god kvalitet og pålitelig utstyr som gressklippere, sakser, spader, trowels, osv. Hvis du starter på en større skala, legge i kostnadene for å ansette arbeidskraft, også. Hvis du har tenkt å jobbe bare på planlegging og design aspekter og er ikke planlegger å få hendene skitne, investere i kvalitet tegning og utforming instrumenter og utstyr som tegnebord, etc.

Trinn 4

Kompetanse og sertifisering. Oppstart krav og kostnader.
Kompetanse og sertifisering. Oppstart krav og kostnader.

Inntjeningspotensialet. Hvis du har tenkt å operere som en solo agent, i gjennomsnitt, basert på størrelse, kan du forvente inntekter i størrelsesorden 30-100 dollar. Hvis du ønsker å gå etter en timepris, og deretter starte med 25€ per time. Hvis du har tenkt å ansette arbeidskraft, beregne kostnadene for utstyr, arbeidskraft og materialer som frøplanter, jord, etc og sitere et prosjekt-messig eller timesats, som begynner fra 40€ eller mer, avhengig av volum og kompleksitet knyttet til arbeidet .


Med dette, bør du være i stand til å sparke av din nye landskapsforming business! Husk, det er mer enn nok ressurser der du kan plukke opp tips og ferdigheter, for eksempel, kan du ta klasser på nettet i å håndtere din bedrift, eller du kan arbeide for en profesjonell gressklipper for litt tid å få et bedre inntrykk av hva som er involvert. Riktig opplæring og sertifisering er også et must.