O2i

Hvordan tjene penger fra annonsører når selge ebøker på nettet

Selge ebøker på nettet er svært lønnsomt fordi: Du trenger ikke betale dyrt overhead, levere eBook er enkelt og billig, og du vil nå flere mennesker. Du kan også tjene penger fra online annonsører. Hvis du har en datamaskin og Internett-tilgang, så kan dette være den perfekte business for deg.

Hvordan tjene penger fra annonsører når selge ebøker på nettet. Se etter en ebok å selge.
Hvordan tjene penger fra annonsører når selge ebøker på nettet. Se etter en ebok å selge.

  • Lag din egen eBok. En eBook er et elektronisk dokument. Den vanligste filtype for en eBook er PDF filen, men det kan også være en dokumentfil og andre. Skrive en bok eller et dokument og deretter konvertere den til en elektronisk fil slik at den kan bli lastet opp og ned på nettet. Vurdere å skrive om emner som du er kunnskapsrik om. Skriv det på en måte at det informerer og trollbinder leserne, og gjør det skiller seg ut fra andre bøker.
  • Se etter en eBok å selge. Ebøker er gjort av andre forfattere kan videreselges, men det er ofte regler og betingelser. Være kjent med disse. Du vil gjøre en fortjeneste ved å annonsere og selge disse e-bøkene i henhold til avtalen. Når du er vellykket, vil annonsørene betale deg så godt.
  • Velg et nettsted for å selge en eBok. Plassere din eBok i en nettside betyr at du betaler en avgift. Nettstedet får en prosentandel av hva eBok tjener. Gjør din eBok interessant nok slik at mange folk søker etter boken din på nettet og kommer på nettsiden. Jo flere folk som kommer til nettstedet, jo mer penger du får fra annonsørene.
  • Selg i ditt eget nettsted. Kjøp et domenenavn eller hosting å lage din egen hjemmeside hvis du ikke har en ennå. Du kan selge flere ebøker på en nettside, eller selge bare ett per nettsted med samme navn som eBok. Når din nettside eller eBook blir populær nok, vil annonsørene flokk og betale deg for å bli inkludert på nettstedet ditt.
  • Snakk med interesserte selskaper. Finn selskaper som kan være interessert i eBok som du selger. Disse selskapene kan være de som er involvert i temaene boken. Fremme sine navn i eBok, eller inkludere sine annonser i eBok. De skal gi deg penger i bytte.
  • Bruk betaling plattformer. Betalings plattformer gjør selge produkter online mulig. Samarbeid med annonsører i disse plattformene. Når du registrerer deg på disse, er din eBok solgt til en rabatt når kundene kjøper et produkt fra selskaper som bruker betaling plattform. De som eier produktet betaler du en del av pengene de gjør. Det kan være en mulighet for at de pengene som annonsørene betaler er høyere enn de pengene du får fra å selge eBook alene og til full pris.
  • Beregn din fortjeneste. Det er best hvis du har business know-how når du skriver inn e-boken selger virksomheten. Leie en finansiell og juridisk konsulent hvis mulig. Vit når du skal lage en fortjeneste, og når annonsørene får overtaket. Alltid vet Betegnelser for å unngå problemer.


Selger en eBook betyr å vite hva leserne vil ha

Selger en eBook betyr å vite hva leserne vil ha, finne pålitelige annonsører, og får den beste prisen. Det er viktig hvis du har gjort deg kjent med ins-and-outs av virksomheten før start. Hvis det gjøres riktig, er det meget mulig at du tjener mer penger enn å selge bøker den tradisjonelle måten.