O2i

Hvordan tjene penger med adsense

Bygge en vellykket adsense virksomhet

Jeg er sikker på at du har tenkt før om å tjene penger på nettet eller kanskje du allerede har prøvd noen elektroniske forretningsstrategier levert av mange internett business eksperter. Uansett, jeg vil fortelle deg min plan å tjene penger på nettet ved hjelp av en av de enkleste pengene maker maskiner i historien - velkommen til en verden av Google AdSense.

First off, bør du forstå hvordan Google AdSense fungerer, for å forstå AdSense, bør du først forstå sin bror program, Google AdWords. I Google AdWords, nettbutikker, online business nettsteder, web hosting-leverandører og andre nettsteder som gir noen tjeneste for Internett-brukere kan annonsere sine virksomheter gjennom Google AdWords-programmet, annonsene deres vises innen resultatene av Googles søkemotorer etter du søke etter et beslektet søkeord. Så, vil annonsene bli vist i henhold til søkeordet. Vi kan forvente høyt antall klikk på annonsene og høy konverteringsfrekvens også fordi annonsene vil bli mye relatert til interesse av internett bruker.

Google gir mulighet for andre webansvarlige til å publisere Google AdWords-annonser gjennom deres nettsider og / eller blogger, deling av inntektene med dem. Vi kaller dette systemet Google AdSense. Du abonnerer på AdSense-programmet, får din unike kode for å legge den i websidene dine og noen annonser relatert til innholdet vil bli generert automatisk. Du får betalt fra hver enkelt klikk på disse annonsene. Det var det.

Den viktigste Ideen her er å bygge et nettsted basert på noen gode søkeord, og prøve å få det på de første resultatene av søkemotorer, vi vil ta Google til å være vår primære søkemotor.

Nå følger du disse trinnene for å begynne å tjene penger med AdSense.

Hvordan tjene penger med adsense. Velg de viktigste søkeord i din nye nettside.
Hvordan tjene penger med adsense. Velg de viktigste søkeord i din nye nettside.

 1. Velge en god nisje. Du kan velge nisje som du har litt kunnskap om, eller du kan velge nisje som du ønsker å vite mer om, eller du kan velge en hvilken som helst nisje som interesserer deg. De beste nisjer for AdSense er golf, andre idretter nisjer, kjæledyr nisjer, helse nisjer, utvikling av nettstedet nisjer. Vi kan bruke golf nisje som vårt eksempel.
 2. Velg de viktigste søkeord i din nye nettside. Å generere gode søkeord for den nye golf nettstedet, kan du gå til Google søkeord forslag verktøyet . Dette verktøyet vil generere alle golf-relaterte søkeord, slik at du kan sammenligne mellom dem til å velge ca 15 søkeord for første 15 artikler. Skriv inn ordet "golf" og skriv verifikasjon tegn og klikk "Hent søkeord Idea". Du vil se at mange søkeord genereres, bør du gjøre en test i Googles søkemotor før du velger dine søkeord. La oss gjøre en test for søkeordet "Golf Tips" på søkemotoren Google.

  Du vil se at det er mer enn 9 millioner resultater for søkeordet "golf tips", det er en veldig svært konkurransedyktig søkeord og det vil være svært vanskelig å få nye nettside på de første resultatene med dette søkeordet.

  Nå går den første nettsiden. Den har en 5 PageRank, som betyr at det er en veldig vanskelig nettsted for å konkurrere med. "Golf Tips" er helt klart ikke den ideelle søkeord.

  PageRank refererer til populariteten til nettstedet. Google måler viktigheten av hver nettside ved hjelp at protokollen, og det også rangerer nettsteder i henhold til deres PageRanks. Webmastere kan øke PageRank ved å få kvalitet tilbake linker til deres nettsteder. Laste ned programvare for å identifisere PageRank er gratis.

  Nå søke etter "Golf Swing Tips" på søkemotoren Google. Du vil se følgende scene:

  Bygge en vellykket adsense virksomhet. Designe ditt nettsted.
  Bygge en vellykket adsense virksomhet. Designe ditt nettsted.


  Google viser at alle resultater for søkeordet "Golf Swing Tips" er bare en million, og noen tusen sider. Nå går den første nettsiden. Den har en PageRank 0.

  Ja, vi kan lykkes her. Den ideelle søkeord her vil være "Golf Swing tips". Dette er vår viktigste søkeord, men prøv å velge 14 andre søkeord ved hjelp av samme teknikk.

 3. Få et domenenavn. Du må registrere et nytt domenenavn for din nye nettside. Domenenavnet må inneholde de viktigste søkeord, og det bør inkludere "golf", "swing" og "tips". Jeg foreslår at du registrere et gratis domene på Host gate , det vil gi deg god web hosting planer med gratis domene alltid. Gå til Host Gate og velg en av de følgende strukturer: GolfSwingTips.com, Golf-Swing-Tips.com, GolfSwingTips.net, Golf-Swing-Tips.net. Deretter få det gratis med din favoritt hosting plan. Thos er de beste domene strukturer, men hvis de ikke er tilgjengelige, kan du bruke de andre utvidelser som. Org,. Oss,. Co.com,. Cc, etc.

  Jeg anbefaler på det sterkeste at du registrerer deg med Host Gate tjeneste, det gir flere domenenavn planer for fremtidige nettsteder med AdSense.

 4. Designe ditt nettsted. Nå, må du designe ditt nettsted. Ikke bekymre deg, vil jeg gi deg mange profesjonelle AdSense-klare maler, du må bare legge til AdSense-koden og innholdet i designet. Jeg har designet disse malene spesielt for AdSense for å maksimere fortjenesten ved hjelp av disse AdSense optimaliserte design. Last ned profesjonelle Gratis adsense maler nå.
 5. Legge til innhold på nettstedet ditt. Nå vil du legge ca 15 unike artikler relatert til de 15 søkeord du har valgt. Du kan skrive disse artiklene selv. Å skrive dem må du lese de andre webområder, skriver de viktigste 5 poeng, og skrive informasjonen i dine ord. Artiklene skal skrives på dine ord for å unngå duplisert innhold som vil skade din rangering i søkemotorene.

  Det er en annen måte å få artikler som er skrevet om du ikke har tid til å skrive dem selv. Du kan leie en freelance skribent på nettet. På områder som Få en frilanser , vil du finne mange forfattere som kan skrive artikler profesjonelt for noen dollar.

 6. . På side SEO tips du bør legge de viktigste søkeord på hver nettside i tittelen tag, denne koden er den viktigste koden for søkemotorer. Si for eksempel at de viktigste søkeord på hjemmesiden er "Golf Swing tips". Du bør gjøre tittelkodeverdi nøyaktig "Golf Swing tips". Du bør gjøre det samme med de andre viktigste søkeordene av de andre nettsider.

  Du bør også legge de viktigste søkeord i beskrivelsen koden, og du bør fordele de viktigste søkeord i hele innholdet legge den første i "Header" format. Uansett, jeg har optimalisert gratis design å gjøre disse tingene enkelt.

 7. Fylle nettstedet ditt Dette er den viktigste delen av denne artikkelen,. Du trenger trafikk for nettstedet ditt for å få klikk på AdSense og de ​​klikkene som gjør penger. Den beste og høyeste kvalitet trafikken kommer fra søkemotorer, og søkemotorer som de nettsteder som har en god mengde tilbake koblinger. "Gode lenker betyr god ranking". First off, må du noen kvalitet koblinger til nettstedet ditt, og jeg vil fortelle hvordan du får noen gode linker til ditt nettsted.
  • Send inn artikler til artikkelen kataloger. Dette er den beste måten å få linker til ditt nettsted. Når du sender inn en artikkel til artikkel katalog, vil du få en link tilbake fra artikkelen katalogen selv, og du vil få mer tilbake linker fra brukerne som vil publisere artikkelen din i sine nettsider. Å finne mange artikkelen kataloger, bare søke etter disse søkeordene "Artikkel katalog, sende artikkelen, artikkelen innsending" på Google og du vil finne hundrevis av dem artikkelen kataloger for å sende inn artikler til dem.
  • Send inn din link til link kataloger. Dette er også en god metode for å få mange enveis lenker til ditt nettsted. Søk på Google etter "link katalog" og "nettside katalog". Du vil finne hundrevis av disse katalogene og kan sende det inn til dem.
  • Spør eierne av relaterte nettsider en link eller en betalt lenke.
  • Pressemelding. Send inn nyheter om dine tjenester, inkludert en link til din nettside. Søk etter "Pressemelding" på Google og begynne å sende nyheter.
  • Sosiale bokmerker nettsteder. Det er en annen god metode for å få noen linker og noen trafikk i tillegg; sende nyheter på Digg.com, reddit.com og andre lignende nettsteder.
 8. Markedsføre nettstedet ditt jevnlig og være tålmodig. Mitt siste tips her er å fremme ditt nettsted regelmessig, kan du prøve å legge til en ny artikkel hver uke. Vær tålmodig, det kan ta noen ganger før du ser de ønskede resultater.