O2i

Hvordan tjene penger på å selge aluminiumsbokser

Aluminiumsbokser eller drikkebokser å bli sammenlignet med penger er relativt fjernt, men hvis vi snakker om aluminiumsbokser å bli konvertert til kontanter, ville det definitivt høres mer interessant. La oss starte med hvorfor aluminiumsbokser? I dag, aluminiumsbokser er etterspurt ikke bare for resirkulering sentre, men også for drikke selskaper som resirkulerer sine egne drikkevareemballasje. Dessuten ville resirkulering av bokser nytte planeten i stedet for selskapene som nye med råvarer som sikkert koster mye.

Tjene penger ut av aluminiumsbokser er virkelig enkelt. Dette kan ikke gjøre deg kjapt rik, men vil absolutt tjene litt penger. Her er fremgangsmåten for hvordan du tjene penger på salg aluminiumsbokser:

  1. Første er å finne kjøperen, eller de som vil definitivt trenger dine innsamlede aluminiumsbokser. Hvor du finner slike kjøpere av de nevnte bokser? Prøv å se gjennom gule sider, siden kontaktinformasjon for resirkulering, skrapmetall forhandlere og drikke selskapets kontorer er lagt ut der. Kontakte dem og spørre om de kjøpe brukte aluminiumsbokser eller be om detaljer om hvordan det fungerer. Når de bekrefter at de skal kjøpe hva du kan gi, be om pris på at de vil betale for hvert kan eller per pund av bokser. Husk å be om kravene som trengs for aluminiumsbokser å bli akseptert. Evaluere hvert enkelt prospected kjøpere med all den informasjonen du har samlet, slik at du kan velge det beste tilbudet.
  2. Neste er å finne et lagringsområde, hvor du vil plassere alle aluminiumsbokser som du skal samle. Det beste stedet å oppbevare dine bokser ville være i garasjen, siden brukt drikkevarebokser lett tiltrekker seg maur, gnagere og andre insekter. Du må også gi beholdere som en søppelkasse eller bag til å lagre dine innsamlede bokser. Søppelsekker vil gjøre stor, siden du bare kan bære den når du tar den til kjøperen.
  3. Når alt er avgjort, er det på tide for deg å hente varer. Men før noe annet, trenger du de riktige verktøyene for å samle aluminiumsbokser trygt og effektivt. Disse verktøyene inkluderer: kan crusher poser, lagercontainere, søppel plukking pinne eller tang, førstehjelpsutstyr, og rensemiddel. Du må kanskje også verktøy for skadedyrbekjempelse, for å unngå skadedyr når dine bokser er lagret i garasjen. Dette kan omfatte mus feller, fly papir og veps feller.
  4. Nå er du virkelig forberedt på å samle inn. I å samle aluminiumsbokser, er det best å starte med ditt eget nabolag, søke fra side til side. Deretter besøker skoler, butikker, parker, salgsautomater og andre steder der du tror du kan finne aluminiumsbokser. Pass på at du bruker riktig klær i tilfelle du samle bokser fra containere eller i en buskete terreng. Husk å tømme hver kan du samle før du setter i søppelpose.
  5. Etter å samle dine varer, er det da på tide å lagre dem i ditt lagringsområde. Du kan knuse de innsamlede bokser for å spare plass. Noen kjøpere foretrekker bokser knust. Du bør også rengjøre bokser du har samlet før lagring, siden noen kjøpere avta bokser som er for skitne.
  6. Til slutt er det på tide å selge aluminiumsbokser.

Hvordan tjene penger på å selge aluminiumsbokser. Første er å finne kjøperen.
Hvordan tjene penger på å selge aluminiumsbokser. Første er å finne kjøperen.

Nå som du vet fremgangsmåten på hvordan å tjene penger fra aluminiumsbokser, er den eneste igjen å gå ut og begynne å samle.