O2i

Hvordan tjene penger på kjøp obligasjoner

Før de kommer til emnet for å tjene penger fra obligasjoner, må du først vite de forskjellige typer obligasjoner som er tilgjengelige for deg å investere i:

  • Statsobligasjoner - kategorisert i Bills, Notater og obligasjoner. Alle er tilstrekkelig trygge investeringer når utstedt av land med hale og robuste økonomier, men ikke så med sliter land som står overfor risikoen for mislighold av statsgjelden.
  • Kommunale obligasjoner eller "munis" - for kort er tax-free gratis obligasjoner fra lokale myndigheter. Men å være tax-free, kan du forvente lavere avkastning når du bestemmer deg for å investere, men er fortsatt veldig ideelt hvis du vurdere sin kvantifiserbare risiko.
  • Selskapsobligasjoner - også kjent som konvertible obligasjoner og Callable obligasjoner er utstedt av store selskaper. Denne type obligasjon investering gir deg muligheten til å forsikre den alt fra 5 til 12 år. Investere i selskapsobligasjoner kan være en av de mest økonomisk-givende investeringer for deg, men du må huske at selskaper kan gå kaput når som helst så innsatsen er høyere. Vær forsiktig, og får gode råd før slik at du ikke vil si bupkis til dine hardt opptjente penger.
  • Zero-kupong obligasjoner - den laveste typen obligasjoner-ettergivende investeringen du kan komme inn siden det er kjøpt på en betydelig rabatt, som i seg selv er en faktisk devaluering av sin attraktivitet som en investering.

Hvordan tjene penger på kjøp obligasjoner. Selskapsobligasjoner - også kjent som konvertible obligasjoner og Callable obligasjoner er utstedt av store selskaper.
Hvordan tjene penger på kjøp obligasjoner. Selskapsobligasjoner - også kjent som konvertible obligasjoner og Callable obligasjoner er utstedt av store selskaper.

Obligasjoner kan utføres gjennom følgende:

  • En full service eller rabatt megling som ber for standard 3740€ depositum,
  • Aksjefond institusjoner
  • Banker
  • US treasurydirect

Nå, hva vil det ta å tjene penger i obligasjonsmarkedet

Nå, hva vil det ta å tjene penger i obligasjonsmarkedet? Vel, det er to komponenter som spiller inn for deg å tjene penger i obligasjonsmarkedet. Først må du være i stand til å sove godt om natten og vite at du vil bli betalt tilbake (seriøst, ingen spøk). Sekund, obligasjoner gjøre det bra når renten går ned, men når disse rentene går opp, obligasjoner lide som resultat. Hvis du er spesielt mesterlig til å observere markedet, vil du vite hvilke obligasjoner gjøre det bra når renten spiral nedover. I dagens pengemarkedet - og økonomien som helhet - rentene er rock-bottom, på null prosent for å si det rett ut, noe som fører til svært lovende obligasjonsrenter. Selvfølgelig, siden renten er veien ned dit, er det ikke mulig for den å gå, men opp. Se ironien her?

Å leke trygt på det

Nå, hva vil det ta å tjene penger i obligasjonsmarkedet. Å leke trygt på det.
Nå, hva vil det ta å tjene penger i obligasjonsmarkedet. Å leke trygt på det.

Å leke trygt på det, kan du forsikre dine obligasjoner og hold dette før den modnes avhengig av din preferanse - kan være hvor som helst mellom tre måneder til ett år. Jo lenger det er holdt, jo lavere verdi, så la oss si du har investert din obligasjon for en 30-års periode ... dette betyr at avlingene er betydelig lavere. Så tenk kort i form av modenhet og investerer kun i obligasjoner av god kvalitet.

Til slutt, gjør din forskning og vet alt du kan for å unngå å bli tatt for en tur spesielt av meglere. Penger er liksom som en honning felle, og hvis du faller for sin klissete sødme, kan du ende opp med å bli lurt og pengelens til slutt. Vær på vakt og beregnende før låne penger til en regjering eller selskap og for all del, ta kontakt med en hederlig Forvalter før smiing fremover.