O2i

Hvordan tjene penger på sosialt ansvarlige aksjer

Sosialt ansvarlige investeringer (SRI) er en bærekraftig og etisk måte å investere som balanserer økonomisk gevinst med sosial ansvarlighet. Politikk støttes av SRIer inkluderer vare på miljøet, verdi for menneskerettigheter, respekt for mangfold og sikring av forbrukervern. Alle disse vil føre til å gi velfortjent og bedre ytelser til ansatte og økt markedsføring av samfunnet aktivisme og deltakelse. Ideelt sett bedrifter som omhandler lastene som tobakk, gambling og alkohol, samt voldelige våpen unngås.

Riktig selskap. Før å finne ut hvordan du kan tjene penger ved å samfunnsansvarlige investeringer, er det viktig å velge riktig selskap først. Riktig selskap må ta vare på miljøet, elsker sine ansatte, tjener sine forbrukere og uplift sin samfunnet. Dette betyr at selskapet skal følge bærekraftige hjelp av næringsutvikling. Er ikke bare bedriftens politikk er miljøvennlig og bærekraftig, er de også gode tilhengere av de miljømessige lovene i landet. Ved observasjon, skal selskapet kontinuerlig gi sine arbeidere med et trygt, rent, og ønskelig arbeidsplass, med rettferdig kompensasjon og tilstrekkelig fordeler. Administrerende offiser må alltid sørge for at behovene til de ansatte blir hørt og handlet på. På vurdering, må produktet være av høy kvalitet, slik at kundenes behov blir møtt. Selskapet må også ha en elskverdig samarbeid med andre samarbeidspartnere, følger tett til avtaler som er angitt i kontraktene. På et juridisk perspektiv, må selskapet være fri for tvilsomme undersøkelser og søksmål. Til slutt, må selskapet være meget kompetente i å håndtere dag-til-dag operasjoner slik at aksjonærene oppfordres til å delta aktivt.

Hvordan tjene penger på sosialt ansvarlige aksjer. Først studere investeringsportefølje.
Hvordan tjene penger på sosialt ansvarlige aksjer. Først studere investeringsportefølje.

Tjene penger. Når du har søkt etter den rette selskapet, kan du fortsette å finne måter å tjene penger.

  • Først studere investeringsportefølje. En investeringsportefølje er sammenstillingen av investeringer til en person eller en institusjon. En portefølje kan du begrense risikoen ved diversifisering av investeringene. En portefølje inkludert bankkonti, aksjer, obligasjoner, sertifikater, samt eiendomsdrift. Vurdere SRI score på din nåværende beholdninger.
  • Sekund, holde deg oppdatert om de ulike SRI-indekser. Eksempler på anerkjente indekser er følgende: "FTSE4Good Index serien", "The KLD Select Social Index" og "Dow Jones Sustainability Index". Disse vil hjelpe deg å vurdere SRI forestillinger og bestemme hvilke selskaper å investere i.
  • Tredje, sjekk ut ulike fond tilgjengelig i markedet. Relativt få spesialister i SRIer. Studer disse og ta notat hvor lenge disse midlene har vært i eksistens. Dette vil gi deg en anelse av fondets suksess i form av markedet appell.
  • Fjerde, med "Dow Jones Industrial Average (DJIA)", undersøke SRI-indekser mot de aksepterte markedsindikatorer. DJIA er en av de mest etterlengtede og mest sette indekser for aksjemarkedet aktivitet. Den brukes til å måle ytelsen til den europeiske økonomien ved hjelp av trading tall på 30 prominente selskaper. Det må sies at DJIA er umåtelig påvirkes ikke bare av bedriftens rapporter, men enda viktigere ved nasjonale og utenlandske saker / hendelser slike katastrofer og krig.
  • Femte, liste ned alle mulige SRI selskaper og markere de du er interessert i.
  • Til slutt, finne deg selv en sertifisert finansanalytiker / planner som vil hjelpe deg å utforme en SRI strategi som passer dine behov.