O2i

Hvordan utforme en kaffebar meny

Alltid huske første gang du gikk til Starbucks

Alltid huske første gang du gikk til Starbucks? Du har sannsynligvis ogled på variert meny og fremmedspråk. En kaffebar menyen sier alt om kaffebar selv. Som med alt annet, første inntrykk sist.

I å utforme en kaffebar menyen, bør du tenke på både innhold samt estetikk av menyen. Her er noen gjøre og ikke gjøre for å veilede deg.

Hvordan utforme en kaffebar meny. Pass på at alle grunnleggende er det.
Hvordan utforme en kaffebar meny. Pass på at alle grunnleggende er det.

Innhold

  1. Pass på at alle grunnleggende er det. Kaffe, te, café latte, espresso og cappuccino, er de grunnleggende concoctions, og alle kaffebarer trenger å ha dem. Dessuten er utstyret for disse typene lettest å få.
  2. Finn et tema. Noen kaffebarer prøver å stappe alt inn på menyen. Dette resulterer i en altfor overfylt og altfor variert meny. Dette er greit hvis du har vært i bransjen så lenge Starbucks har vært, men hvis det er en ny kaffebar start med noen varianter deretter utvide til ulike smaker. Dette gjør at du menyen dynamisk samtidig gi kundene nok tid til å sette pris på hver smak. Du vil heller ikke trenger å investere i for mange kaffemaskiner.
  3. Bestem deg for en kundebase og prøve å spesialisere din meny avhengig av det. Hvis butikken er ment å være et rolig sted å slappe av og arbeide, prøve å holde unna rister og frapuccinos. Hvis det er en hip sted for ungdom, kan du prøve å sette i noen frukt vibrering. Det er bedre å satse på bare ett mål kunde mens du starter opp, og når du har fått dine røtter ned, utvides til en bredere kundebase.
  4. Bakverk gå bra med kaffe. Legg noen søtsaker i menyen og du vil være klar. Sørg for å sette i sukker gratis for sukker overvåkere, høy fiber mat for de spreke junkies og comfort food for de som ønsker å slappe av. Prøv å variere menyen en gang i blant. En kake i uken eller en limited edition kringle nå og da kunne også bidra til å holde på menyen mer dynamisk.

Design

Alltid huske første gang du gikk til starbucks. Bestem deg for en kundebase og prøve å spesialisere din meny avhengig av det.
Alltid huske første gang du gikk til starbucks. Bestem deg for en kundebase og prøve å spesialisere din meny avhengig av det.

  1. Hold det enkelt. Folk ønsker ikke å lese en roman, men de ønsker nok informasjon. Hvis det er en meny som du hånden ut til kundene, kan du prøve å sette på en rask og enkel beskrivelse av hva den drikken inneholder slik at de slipper å spørre servitør. Ikke gjør beskrivelsene for beskrivende enten ett for å to setninger bør være nok.
  2. En kort beskrivelse av stedet kunne bli satt inn der for kundene å lese mens de venter på sin kaffekopp. En beskrivelse av eierne, inspirasjon for stedet eller enda en bit av kaffe trivia. Men holde dette unna listen over mat og drikke. Du kan sette den enten på forsiden eller baksiden slik at kundene ikke vil føle seg tvunget til å lese den.
  3. Prøv ikke å sette inn for mange bilder av drinker, i stedet sette inn bilder av kaker eller av butikken selv. En drink innhold er slags vanskelig å beskrive i et bilde, noen ganger kundene kan bli forvirret med bildet og innhold. Så i stedet for drinker, prøv å sette i bakverk eller møbler bilder. De er fargerike, spennende og beskrivende.

Andre prøvde-og-sann design tips blir undervist i online design klasser, hvis du virkelig vil at menyen til å snu hoder, er det en god idé å registrere deg for et oppsett eller en farge koordinering klasse eller to.