O2i

Hvordan utvikle en velstand tankesett

Vi er alle kjent med de vellykkede mennesker i verden

Vi er alle kjent med de vellykkede mennesker i verden. Bill Gates, Donald Trump, Robert Allen og Dale Carnegie for å nevne noen få. De alle hadde samme type tenkning. De drømte om å være vellykket, og de gjorde det skje.

Hva er en velstand tankesett?

Hvordan utvikle en velstand tankesett. Velstand begynner i sinnet.
Hvordan utvikle en velstand tankesett. Velstand begynner i sinnet.

En velstand tankesett tenker og tro at du kan være vellykket og organisere tiltak for å gjøre det skje. Ingen blir bare vellykket ut av det blå og uten grunn. Det tar et bevisst forsøk på å gjøre noe bli en realitet.

Noen kjennetegn ved vellykkede mennesker:

Hvis du studerer de mest vellykkede mennesker vil du begynne å se at de deler noen av de samme egenskapene. Besluttsomhet, visjon og stasjonen er vanlige. Hver og en av dem trodde det var mulig, og tok skritt for å skape det livet de drømte om.

Hva vitenskapelige bevis er der for å støtte denne måten å tenke på?

To svært kjente prinsipper støtter denne ideen

Vi er alle kjent med de vellykkede mennesker i verden. Når du har din liste gjort.
Vi er alle kjent med de vellykkede mennesker i verden. Når du har din liste gjort.

To svært kjente prinsipper støtter denne ideen. Den ene er Law of Attraction og den andre er loven av overflod. Helt grunnleggende prinsipp er at hvis du planter frø i bakken de vil grow.This ideen ikke forholde seg kun til oppdrett, men kan brukes i alle områder av livet ditt. Hvis du gjør en innsats (sende ut gjenopptar, nettverk, møte folk) noe vil skje.

Hvordan skaper man en velstand tankesett? Her er noen svært enkle grep du kan ta for å begynne å lage en velstand tankesett.

  1. Velstand begynner i sinnet. Alt starter som en tanke. Hver dag tenke på hva du vil ha ut av livet. Lage en detaljert mental liste over alt du vil at livet skal være. Ideen er at det du tenker på eller dvele mest på vil bli trukket til deg.
  2. Når du har din liste gjort, ser det som en realitet i ditt sinn. Når du tenker, sender du ut positiv energi inn i universet og gjenstander av som materie er tiltrukket av hverandre. Akkurat som magneter.
  3. Lag en plan som viser hvordan du kan gjøre disse tingene en realitet. Hvilke skritt kan du ta som ville bringe deg nærmere målet ditt? Hvis du ønsker å jobbe for et Fortune 500-selskap, en måte å få foten i døren, er å lære så mye som du kan og bruke det som en midlertidig eller praktikant.
  4. Studere vellykkede mennesker. Les deg opp på dem for å finne ut hvordan de kom til å være der de er. Følge i deres fotspor for å skape din egen suksess.

Alle er i stand til å skape det livet de ønsker

Alle er i stand til å skape det livet de ønsker. Du må bare vil og tro at det er mulig å oppnå det. Aldri gi opp, vellykkede mennesker vi ser opp til ikke og verken bør du.