O2i

Hvordan velge en artikkel innsending service

Nettstedet artiklene er den nåværende trenden i å dirigere trafikk til ditt nettsted. Artikler med riktig web søkeordene gjøre nettstedet skiller seg ut fra resten ved å vises på den første siden av nettsøk. De økte treff som du får fra å fremme ditt nettsted på denne måten vil gi nettstedet eksponering og, selvfølgelig, inntektspotensiale. Men webartikler ikke kommer til å gjøre sin jobb med å markedsføre nettstedet ditt hvis du ikke sender dem til en artikkel innsending service.

Velge riktig artikkel innsending service er kjedelig

Velge riktig artikkel innsending service er kjedelig. Resultater av artikkelen kataloger imøtekomme til alle typer nisje du kan finne på nettet. De fleste har gratis registreringer, men det faktum at du trenger å holde styr på mange kontoer før du kan sende dem til deres nettsted innebære god tid. Imidlertid kan outsourcing gjøres. Det virkelige problemet er å velge hvilken artikkel innsending service som best søkelys artikkelen din og, til slutt, ditt nettsted.

En god artikkel innsending service:

  1. Lar du vet hvordan de opererer. Fagfolk har et flytskjema som viser deg hvordan de går om deres tjeneste fra begynnelse til slutt. De bør også være i stand til å registrere din artikkel med samme kontoinformasjon, som gjør det lettere å spore sitt mottak.
  2. Sender artikler til de prominente artikkelen kataloger. Eksperter vite hvilke typer av artikkelen kataloger er anerkjente og få mer trafikk. Noen kataloger kan få området suspendert eller utestengt selv om det kan rangere høyt på søk.
  3. Indeksert av søkemotoren og målgruppen. Se etter leverandører som sender inn artikkelen til områder som er katalogisert av populære søkemotorer. Dette gjør at artikkelen din å bli sett av markedet nisje du har tenkt å nå gjennom ditt nettsted.
  4. Distribuerer artiklene dine på gradvise intervaller. Søkemotorer ofte ignorere artikler som er publisert nesten samtidig i kataloger. Dette vises som en uregelmessig algoritme og vil mest sannsynlig ignorere dine artikler i nettsøk.
  5. Øker dine artikler for søk mekanismer. Spesialistene vil tilby denne tjenesten uten ekstra kostnad. De bør være i stand til å legge linker til nettstedet ditt på slutten av hver artikkel og gi artikkelen med søkeord som gjør det godt oppe i søk.
  6. Leverer tilleggstjenester. Myndighetene i artikkelen innsending tilby flere tjenester for sine kunder som profesjonell skriving eller søkemotor optimalisering sett. Dette gjør artikkelen skiller seg ut fra resten av elementene som dukker opp under et søk.

Velg en som er verdt hver krone

Hvordan velge en artikkel innsending service. Lar du vet hvordan de opererer.
Hvordan velge en artikkel innsending service. Lar du vet hvordan de opererer.

Velg en som er verdt hver krone. En billig månedlig avgift for denne type tjeneste kan heve røde flagg siden sende inn artikler til kataloger er kjedelig og tar mye av arbeidstimer. Gjør din forskning og undersøkelse hvor mye de fleste av dem er lading per måned.

Det er mange artikkelen innsending tjenester der ute som vil være villig til å ta på seg den skremmende oppgaven med å sende inn artikler og få den web-trafikk går. Bestem deg for en som kan utføre de tjenester som er nevnt ovenfor, og kan vokse med din bedrift.