O2i

Hvordan velge et utlån institusjon for et hjem boliglån

Hvis du er i ferd med å kjøpe et hjem

Hvis du er i ferd med å kjøpe et hjem, kan du allerede være klar over at dette vil være en av de største avgjørelsene du noen gang vil gjøre. Vanligvis ville du forvente å være håndtere betalinger for ditt hjem for 15 til 20 år av livet ditt. Med det blir sagt, er det veldig viktig at du vet hvordan du skal velge den beste låneinstitusjon å komme inn i en slik langsiktig forhold til. Her er noen av måtene du kan velge et utlån institusjon for et boliglån:

Hvordan velge et utlån institusjon for et hjem boliglån. Se etter en liste over sertifiserte långivere i ditt område.
Hvordan velge et utlån institusjon for et hjem boliglån. Se etter en liste over sertifiserte långivere i ditt område.

  • Se etter en liste over sertifiserte långivere i ditt område. Ditt første skritt bør være å komme opp med oppføringer av anerkjente, statlig akkrediterte långivere i nærheten der du bor. Kontakt Federal Housing Administration og be om deres tilgjengelige oppføringer. Deretter dobbeltklikker sjekke med Better Business Bureau for å se om disse institusjonene har noen ventende klager, og slik at du kan finne ut om deres generelle reputability blant forbrukerne.
  • Skaff din kreditt score Sørg for at du får rapporter om alle de tre store kreditt-byråer -. Equifax, Experian og TransUnion. Dette er fordi du aldri vet hvor kreditt byrå utlån institusjon vil få kreditt rapporten. Å vite din kreditt score vil hjelpe deg å være klar over de mulige renter på boliglån som du er kvalifisert for, og vil også hjelpe deg å gjøre tiltak for å muligens forbedre din kreditt score før du søker om et hjem lån.
  • Vurdere å ansette en boliglån megler. Et boliglån megler, med sin omfattende erfaring i boliglån og hennes kontakter i bransjen, vil kunne hjelpe deg å finne den beste låneinstitusjon for din situasjon. Vær forsiktig med å velge et boliglån megler som arbeider selvstendig og ikke er inngått av låneinstitutter, ellers kan hun ha motstridende interesser. Når ansette et boliglån megler, spørre om hvordan hun vil motta sin kompensasjon (for eksempel ved avslutning av avtalen eller gjennom en add-on til boliglån rente, blant annet). Det er best at du leier mer enn ett boliglån megler, og være forberedt på å forhandle med dem, som du vil med et utlån institusjon.
  • Kjenne til faktorer å se etter Det er viktig at du sammenligner ulike utlån institusjoner i henhold til sentrale faktorer.:
    • Rentene. Bortsett fra å se etter den laveste renten, bør du også finne ut om de tilbyr fast (permanent) eller justerbar (kan gå høyere eller lavere) priser. Hvis du blir tilbudt en justerbar rente, spør hvordan ditt lån betaling vil bli mindre når prisene går lavere.
    • Forskuddsbetaling. Selv om typiske forskuddsbetaling for boliglån er på 20% av kjøpesummen, kan du være i stand til å finne låneinstitusjoner som tilbyr så lite som 5%. For betydelig lavere ned betalinger, kan du bli pålagt å betale en privat boliglån forsikring (PMI). Faktor i denne kostnaden når man sammenligner for beste prisene.
    • Andre avgifter. Det finnes andre avgifter som du er nødt til å forholde seg til, slik som underwriting avgifter, megler avgifter, transaksjon, oppgjør og avsluttende kostnader, blant andre. Vet at de fleste av disse avgiftene er omsettelige, og spør om noen avgift som ikke er helt klart med deg. Igjen, sørg for at du faktor i disse avgiftene med det totale månedlige utbetalinger.

Husk, er det viktigste å gjøre for å sammenligne mellom ulike anerkjente låneinstitusjoner slik at du kan finne det beste tilbudet der ute. Lykke til, og håper dette hjalp!