O2i

Hvordan vurdere den økonomiske helse

Alle bør rutinemessig vurdere deres økonomiske helse

Alle bør rutinemessig vurdere deres økonomiske helse. Den økonomiske helse består av hvor du er i dag i forhold til der du ønsker å være i fremtiden. Hvis, for eksempel, er målet ditt å ha en million dollar i banken for pensjonering, må du med jevne mellomrom gjennomgå gjeld til inntekt til sparerate for å se hvor du står og hva kan være nødvendig å endre.

Begynn ved å sette et langsiktig mål for deg selv

Hvordan vurdere den økonomiske helse. Alle bør rutinemessig vurdere deres økonomiske helse.
Hvordan vurdere den økonomiske helse. Alle bør rutinemessig vurdere deres økonomiske helse.

Begynn ved å sette et langsiktig mål for deg selv. Når du har etablert hva dette målet er, må du finne ut hvordan du skal komme dit. Det er der du begynner å granske mange av dine forbruksvaner samt lage en plan for gjeld styring. Du vet at du må spare og investere et visst beløp hver måned for å få din målet, så nå må du vite hvordan du gjør det skje.

Begynn med kreditt-rapporten og scorer

Begynn med kreditt-rapporten og scorer. Hvis du har mange negative karakterer på rapporten poengsummen din vil bli dårlig, og du vil betale mye høyere rente. Høyere renter oversette til lengre nedbetalingstid og høyere månedlige kostnader. Fix så mange av problemene på rapporten som du kan og øke poengsummen din så mye som mulig. Når poengsummen din blir hevet, kan du kontakte noen kreditt utstedere som du har har som høye prosentvise priser og be om å bli revurdert. En høyere score vil redusere den månedlige innbetalingen og rentebeløpet og gi deg mer penger å spare og investere.

Sammenlign levekostnader regninger og finne ut hvordan du kan effektivisere disse kostnadene. Noen nytte tilbydere vil gi ulike rabatter hvis du melde deg på en av sine programmer som papirløs fakturering. Hvis du har mer enn én kabel-leverandør i ditt område, shoppe rundt etter de beste prisene - og la personen på den andre enden av linjen vet du shoppe rundt! Du kan ofte få en lavere rente for et par måneder hvis du gjør dette. Gjennomgå alle dine månedlige kostnader og finne ut hvordan de passer inn med dine finansielle mål. Skjær ut noen impulsive utgifter til du er på vei til økonomisk suksess.

Økonomiske helse er en kulminasjon av mange forskjellige ting

Økonomiske helse er en kulminasjon av mange forskjellige ting. Det handler om å kunne leve av den inntekten du genererer og evnen til å gi for din egen fremtid. Det er viktig som tiden går at du kontinuerlig vurdere økonomiske helse og foreta eventuelle nødvendige endringer for å sikre at du er på rett spor. Legge til en annen jobb for å betale ned gjeld eller avlyser filmkveld kan være nødvendig i starten, men til slutt vil du bli lykkeligere vite at du er økonomisk sunn og i kontroll over din fremtid.