O2i

Screening nye potensielle utleie søkere: leietaker screening

Lær hvordan du utfører en leietaker kredittsjekk og fire andre måter å skjerme en leietaker

Utleiere bør prøve og finne de beste leie tilgjengelig, som vil betale på en riktig måte og ikke skade eiendommen. Dette kan gjøres med leietaker screening ved å utføre kreditt sjekker og andre pre-leasing tester. Her er de riktige måter å skjermen en ny utleie søker eller noen som ikke er en ny søker (men er å heve mistanke) for en leilighet eller rekkehus:

Screening nye potensielle utleie søkere: leietaker screening. Utføre en kredittsjekk.
Screening nye potensielle utleie søkere: leietaker screening. Utføre en kredittsjekk.

  1. Utføre en kredittsjekk via din lokale Credit Bureau eller registrere deg med et selskap der du kan gjøre det gjennom bedriftens personlige datamaskin. Noen gode selskaper som tilbyr denne leietaker kredittsjekk tjenesten er Datafaxinc. , CBC innovis og Completelandlord . Vi foreslår at søkeren har en score som er 580 eller høyere for å bli godkjent. Hvis alle andre tester kommer tilbake med gode resultater, kan det være lurt å godkjenne en søker med en score mellom 520-580.
  2. Utføre en kriminell bakgrunn sjekk hos din lokale Credit Bureau. Disse screenings sikre at dine utleieobjekter er fri kriminell aktivitet.
  3. Sjekk søkerens tidligere utleie referanser. Prøve og sjekke minst to av dem. Sjekk også adressene som kommer tilbake på kreditt rapporten og se om de passer hva som ble oppført i søknaden sin. Hvis de ikke stemmer overens, be søkeren om en forklaring.
  4. Verifisere sin sysselsetting gjennom sin nåværende arbeidsgiver. Mange arbeidsgivere vil ikke bekrefte søkers betale prisen, men vil bare bekrefte at han er ansatt der og hans leie dato.
  5. Kreve at søkeren har ingen konkurser i det siste året eller to. Dette kan bli funnet ut ved å se på kredittsjekk rapporten. Når et program viser en konkurs i de siste par årene, enten ikke leie eiendommen eller se å se hvordan han har gjort siden da så langt som payingbills og administrerende kreditt forpliktelser.

Ved å utføre disse trinnene ovenfor, kan en utleier gjøre leietaker screening og unngå å leie til noen mer sannsynlig ikke til å betale husleien sin og / eller gjøre skade på leiligheten eller rekkehus.

Utleie industrien bør bestrebe seg på å begynne å implementere de samme krav til alle søkere, uavhengig av om du er en liten utleier med bare 1 eller 2 egenskaper eller en svært stor bedriftens utleier med 200 enheter under eierskap. Hvis utleiere hadde samme system av sjekker og balanserer på plass for å rapportere dårlige leietakere, vil dette tillate dem å få en høyere kvalitet leietaker. Med noen universelt system av sjekker og balanserer, vil de som liker å bryte leieavtaler og forårsake skader finne det vanskeligere å fortsette sin atferd. Vi håper denne guiden for hvordan å skjerme en ny søker vil holde deg, som utleier, for å holde fri fra leie til uansvarlige parter.

Lær hvordan du utfører en leietaker kredittsjekk og fire andre måter å skjerme en leietaker. Utføre en kriminell bakgrunn sjekk.
Lær hvordan du utfører en leietaker kredittsjekk og fire andre måter å skjerme en leietaker. Utføre en kriminell bakgrunn sjekk.

Richard Messler

Først Troy Corp Rentals

http / /: www.1troy.com