O2i

Slik beskytter du et utkast tabell

Utformingen tabellen er ofte neglisjert

Utformingen tabellen er ofte neglisjert. I mange kontorer, det være seg bedrifter eller hjemmekontor-utkast tabellen flagg som "brukt og misbrukt" utseende. Hvis ikke tatt vare på, men vil utforme tabellen til slutt trekke seg tilbake og dø. Fordi en redaksjonskomité tabellen er ikke en billig stykke, er det viktig at du beskytter den mot alle slags skader. Vi vil gi deg noen tips om hvordan du gjør det.

Slik beskytter du et utkast tabell. Dekk utforme tabellen med en matte bord.
Slik beskytter du et utkast tabell. Dekk utforme tabellen med en matte bord.

  • Dekk utforme tabellen med en matte bord. Matten Styret vil holde utkast tabellen overflate fra penn og blyant merker. Du kan bruke en tape for å holde matten styre på plass. Hvis en matte bord ikke er tilgjengelig, kan du bruke en hvilken som helst type papir som er stor nok til å dekke overflaten. Simpelthen tapes kantene på undersiden av utformingen tabellen. Den fine tingen om dette alternativet er at papiret i seg selv kan brukes som en doodling eller notat papir.
  • Bruk en permanent øverste brettet. En permanent øverste brettet vil holde utkast tabellen fra penn og blyant karakterer. Det vil også fungere som en beskyttende barriere fra kniver og andre skarpe gjenstander. Som sådan, trenger du ikke å bekymre deg for riper, kutt og bulker havne på utkast tabellen. Mest styrene er tilgjengelig online og i utkast tabellen butikker.
  • Kjøp en skjæring matte. En cutting mat, som navnet tilsier, er spesielt designet for å holde utkast tabellen overflate fra kutt. Dette er nyttig hvis du ofte arbeider på prosjekter som krever skjæring. Det kan koste rundt 75€.
  • Installer en skuff for penner. En skuff installert på utkast tabellen bør holde alle penner og andre merking av elementer. Denne måten, vil du ikke beholde alle penner på utformingen bordet selv og risikere å skade overflaten med alle slags merker og riper. Du kan lage skuffen selv ved hjelp av kryssfiner. Det bør være lett fordi det ikke trenger å ha en kompleks struktur. Avsatser og caddier er også nyttig i å holde andre typer verktøy.
  • Hold penner cap på. Etter å ha brukt penner, alltid gjøre det til en vane å sette sine caps tilbake på. Dette er for å holde deg fra uhell merking utformingen tabellen, spesielt hvis du liker å holde penner på utkast tabellen.
  • Bruk plast dekker. Hvis du ikke skal bruke det over en lengre periode, sørg for å dekke utkast tabellen med et plastdeksel. I stedet for et plastdeksel, kan du også bruke duk eller noen andre store stykke tøy. Dette vil beskytte din utkast tabellen mot smuss og støv.
  • Arbeid med en lampe. En lampe vil hjelpe deg å se arbeidet ditt mer tydelig, derfor hindrer deg fra å gjøre pennestreker og kutt utenfor din arbeidsplass. Du kan bruke en bordlampe for dette, men vurdere å bruke den typen som sitter på toppen av utkast tabellen i stedet for den typen som er foldet på kanten av bordet. Dette er fordi den typen med clasping mekanisme kan sette merker på utkast tabellen. Hvis du foretrekker det, kan du også bruke gulvlampe.


Sørg også for å bruke utkast tabellen riktig

Sørg også for å bruke utkast tabellen riktig. Ikke bruk det til andre formål enn utarbeiding, tegning, og andre arkitektoniske eller laging prosjekter. Se til at skruene er tett holdt på plass og at tabellen deler er justert på riktig måte.