O2i

Slik kan du hjelpe tenåringer åpne sin egen virksomhet

Åpne en virksomhet kan være litt vanskelig

Åpning av en bedrift kan være litt kinkig. Du må være klok og modig nok til å møte nederlag. Det er grunnen til at tenåringer er i den perfekte alderen å åpne opp sin egen virksomhet. I denne alderen, frykter de nesten ingenting. Den eneste bekymringen her er om de sikkert vet hva de gjør eller ikke.

Som forelder har du all grunn til å hjelpe din ungdoms åpne opp sin egen virksomhet. Så mye som mulig, trenger du ikke vil at hun skal oppleve svikt. Du vil at hun skal bli så vellykket som hun kan være. Du trenger ikke å være direkte involvert i virksomheten for å gjøre dette, skjønt. Du trenger bare å hjelpe tenåringer gjennom å starte en bedrift.

Slik kan du hjelpe tenåringer åpne sin egen virksomhet. Foreslå hennes lidenskap.
Slik kan du hjelpe tenåringer åpne sin egen virksomhet. Foreslå hennes lidenskap.

Følg disse tipsene for å veilede deg gjennom:

  • Foreslå hennes lidenskap. Folk som følger sine lidenskaper er mest sannsynlig å lykkes fordi de er mer drevet å gå på og finne suksess. Hjelpe tenåringer innser at ved å oppmuntre til henne inn en virksomhet som innebærer hennes lidenskap. Hvis hun liker klær, så hun kunne selge klær på eBay. Hvis hun liker smykker, og hun kan gjøre noen og selge dem på Etsy. Det er alltid et sted for din ungdoms lidenskap i næringslivet.
  • Lær ungdoms hvordan man skal håndtere økonomi. En av de største utfordringene for tenåringer håndterer penger. De fleste tenåringer vet ikke verdien av penger fordi foreldrene økonomisk støtte dem. De fleste tenåringer har også en tendens til å uklokt å bruke pengene de tjente fra jobb eller virksomhet. Det er best at du lærer din ungdoms hvordan du skal håndtere penger fordi virksomheten penger er svært forskjellig fra kvote henne. Hvis du ikke kan, så foreslår tenåringer til å finne en erfaren forretningsmann til å lære henne alt om økonomi.
  • Oppmuntre henne til å få erfaring først. Arbeide for noen i klær virksomhet er forskjellig fra å ha din egen klær virksomhet. Foreslå for tenåringer til å jobbe i et selskap som ligner på en virksomhet som hun planlegger å åpne. Arbeide for en måned eller to i at virksomheten vil hjelpe henne har en idé om hvordan virksomheten går i virkelige verden.
  • Tilby hjelp. Det kan være fristende å holde ungdoms hender bare for å sørge for at hun ikke vil falle. Men som forelder, vet du at å la tenåringen administrere sin egen virksomhet vil lære henne mer. I stedet for å bekymre deg så mye og få deg direkte involvert i sin virksomhet, bedre fortelle og forsikre henne om at du alltid er der. Du er alltid rundt i tilfelle hun trenger hjelp.
  • Oppmuntre henne til å lære mer. Foreslå at hun skulle søke mer informasjon om andre tenåringer erfaringer åpning sin egen virksomhet. Din ungdoms vil få mye viktig informasjon og nyttig inspirasjon for å starte opp sin egen virksomhet.

Være der alltid, enten tenåringer vil finne suksess i virksomheten eller ikke. Hun trenger noen å dele sin suksesshistorie med og noen å være sammen med når problemer skjer. Åpne opp en bedrift kan være veldig risikabelt. Suksess kan aldri være trygg. Men minst, kan du forsikre din ungdoms at du alltid vil være der uansett hva. Og det er det viktigste hjelpen hun noen gang kan ha når du åpner opp sin egen virksomhet.