O2i

Slik klargjør du skrive en levende tillit

En levende tillit er et dokument som navngir bestemte personer til å være de juridiske nyter godt av dine egenskaper når du dør eller blir uføre. Det gir deg full hånd å distribuere og angi egenskaper inn i en klarering. Reduksjon av eiendom skatt og involvering av skifteretten er to av fordelene ved å ha en levende tillit. Hvis du ønsker å lage din levende tillit, følgende er de tingene du bør gjøre for å forberede seg.

  1. Lag en liste over alle dine eiendeler og eiendommer. Før du skriver en levende tillit, er det viktig at du først en liste over alle eiendeler og eiendommer du vil være med i tillit. Disse kan omfatte eiendommer, smykker, kjøretøy, obligasjoner, forsikring og kontanter. Deretter samle alle dokumenter, rapporter og titler på hver av de eiendeler og eiendommer.
  2. Bestem din tillitsmann. Bobestyreren er den personen som vil ha full kontroll over den tillit forvaltningen og fordelingen av eiendeler og eiendommer. Mens du kan tilordne deg selv som bobestyrer, kan du også navngi en annen person som din etterfølger bobestyrer som vil ta over på arrangementet av din død eller nedsatt funksjonsevne. Du kan velge din ektefelle, barn, eller en person du stoler helt.
  3. Navngi de begunstigede. Bestem hvem de begunstigede vil være, hvem du ønsker å overføre eierskapet av dine eiendeler og eiendommer. De begunstigede kan omfatte familie, slektninger, venner, organisasjoner og veldedige organisasjoner. Når du bestemmer deg på de begunstigede, bestemme om du vil inkludere spesielle forhold før en begunstiget kan fullt eie en eiendel eller eiendom. For eksempel avgjøre om du vil ha en mottaker for å nå en viss alder før formidle til hans navn en eiendom.
  4. Finansiere den levende tillit. For å lage en levende tillit, betyr finansiering overføre eiendeler og eiendommer i tillit. Derfor, hvis du setter en fast eiendom i tillit, må du overføre eiendommen til mottakers navn. På samme måte, må du levere kontanter hvis du følger penger inn i tillit. Unnlatelse av å finansiere den levende tillit vil gjøre dokumentet ugyldig.
  5. Finne en god advokat. Noen kan klare seg med selskapene for å hjelpe dem gjennom etableringen av en levende tillit. Men det er en mye tryggere praksis å ansette en god advokat til å hjelpe deg. I første omgang, mange stater krever levende klareringer skal gjøres med tilsyn av en advokat. Sørg for å se etter en pålitelig og erfaren advokat. Siden det innebærer en god del penger, noe som gjør en levende tillit er relativt følsom prosess. Så naturlig, du vil overlate overføring av eiendeler og eiendommer med erfarne og faglig veiledning av en kompetent advokat.

Slik klargjør du skrive en levende tillit. Lag en liste over alle dine eiendeler og eiendommer.
Slik klargjør du skrive en levende tillit. Lag en liste over alle dine eiendeler og eiendommer.

Husk at levende tillit faller inn i to kategorier: gjenkallelig og ugjenkallelig. En gjenkallelig levende tillit kan endres og avbestilles når som helst, mens en ugjenkallelig levende tillit kan ikke tilbakekalles. Snakk med din advokat om de juridiske konsekvensene av de nevnte typer av et levende tillit før du skriver din egen.