O2i

Svømmebassenget finansiering: planer, priser og lån

Lær fire alternativer for et svømmebasseng finansieringsplan å utsette kostnadene

Under varme og disig dagene av sommeren, er det ingenting bedre enn en dukkert i et svømmebasseng. Men hvis du er overveldet av kostnadene, husk at du ikke trenger å betale for hele greia på en gang. Tvert imot, er det mulig å finansiere. Selv om det er en luksus element, har du fortsatt noen valg.

Svømmebassenget finansiering: planer, priser og lån. Snakk med banken din om et usikret lån.
Svømmebassenget finansiering: planer, priser og lån. Snakk med banken din om et usikret lån.

Følgende vil gi fire alternativer for deg å vurdere når vi leter etter måter for hvordan man skal finansiere et svømmebasseng:

Trinn 1

Snakk med banken din om et usikret lån. Hvis du har en god kreditt historie, kan du finne valget av et usikret lån mest tiltalende. Du er kvalifisert for et usikret lån bestemmes av kreditt-historie, og det er ikke nødvendig for deg å ha noen egenkapital i ditt hjem for å søke. For mange som vurderer å bygge svømmebasseng, disse vilkårene er mest overbevisende.

Trinn 2

Snakk med banken din om en Oppussing lån (eller boliglån). Du kan finansiere et basseng gjennom en slags langsiktig boliglån, i likhet med hva du ville få når du kjøpte din hjemme. Nytten av dette langsiktige Oppussing lån er at utbetalingene kan være spredt ut over en lengre periode, noe som vil gjøre betalinger mindre. Hvis det første klistremerke sjokk ble for mye for deg, se på det i form av månedlig betaling over 5 eller 10 år, og du vil finne denne metoden for finansiering mye mer gjennomførbart.

Trinn 3

Lær fire alternativer for et svømmebasseng finansieringsplan å utsette kostnadene. Snakk med banken din om en oppussing lån (eller boliglån).
Lær fire alternativer for et svømmebasseng finansieringsplan å utsette kostnadene. Snakk med banken din om en oppussing lån (eller boliglån).

Vurdere refinansiering ditt hjem. Hvis du har god kreditt historie med banken din, kan de vurdere å la du refinansiere ditt hjem for å betale kontant for denne tillegg til ditt hjem. Du kan ikke liker tanken på å heve rektor igjen å betale på boliglån, men dette valget tillater deg å betale for bassenget direkte. Hvis du velger dette alternativet, må du huske å følge nøye med basseng priser slik at du ikke går over hvor mye penger du refinansiert.

Trinn 4

Få et svømmebasseng lån gjennom et lån selskapet. Det er mange selskaper som vil hjelpe deg privat finansiere med svømmebasseng lån. Du kan selv være i stand til å søke om dette lånet direkte på din pool selskap. Hvis søknaden blir godkjent, vil de gi deg det som kalles en "svømmebasseng Loan '. Vokt dere for høye renter eller lange innbetalingsperioder skjønt, da dette vil drastisk øke det endelige beløpet du betaler.


Selv om du kanskje tror at finansieringen er vanskelig, det er det ikke. Bankene ser på et svømmebasseng som en forbedring til ditt hjem som vil øke sin verdi. De ser positivt på søknader fordi de blir sett på som en god investering. Så lenge du ikke har tenkt på å installere en tropisk oase i bakgården med opprørende priser, bør du ikke ha for mye problemer med å overbevise banken din for å hjelpe deg. Når de vurderer hvilke svømmebasseng planer vil fungere for din familie, være klar over de endelige kostnadene involvert. Å være informert om din stil valg og hvordan finansiering fungerer er avgjørende for å finne de beste prisene for alle lån, men, noen online klasser i finans kan hjelpe deg med dette.