O2i

Vurderinger på arbeidskraft rekrutteringsbyråer

Som en virksomhet konkurrerer med andre, er det deres store målet å ha en dyktig og produktiv arbeidsstyrke. Blant de mange alternativene i å anskaffe at arbeidsstyrken er å velge riktig bemanning byrå.

Rekruttering av en bemanning byrå avhenger av hvilken type tjeneste som etaten tilbyr både for vanlige og temp byråer. Rekruttering er systemet med å velge riktig person utstyrt for en bestemt jobb. I å rekruttere en arbeidstaker, gjennomgår de en screening prosess. På den annen side, er et byrå en type bedrift som tilbyr autoriserte tjenester. Det kalles et vikarbyrå. Sysselsetting byråer tilbyr differensierte tjenester acording til behovene til kundene. Et eksempel på disse organer er Adecco SA, som er den største arbeidskraft rekruttering i verden. Grunnlagt i 1996, er det et resultat av en sammenslåing av det franske selskapet, Ecco og Adia Interim, et sveitsisk selskap.

Som alle andre bedrifter, bør arbeidskraft rekrutteringsbyråer gjøre vurderinger av generell ytelse for å forbedre sine tjenester. Her er noen viktige ting i gjennomgangen av en arbeidskraft rekrutteringsbyrå.

Vurderinger på arbeidskraft rekrutteringsbyråer. Planlegg etatens arbeidskraft.
Vurderinger på arbeidskraft rekrutteringsbyråer. Planlegg etatens arbeidskraft.

  1. Planlegg etatens arbeidskraft. Gjennomgå antall ansatte. Å få riktig antall ansatte vil hjelpe etaten for å eliminere redundans og legge konkurransefortrinnet til virksomheten. Vurdering av nåværende og fremtidige behov i etaten gir balanse til overskudd og investeringer.
  2. Organisere arbeidsstyrken profilen vil være en stor hjelp. Avklare ansatt profilen vil sikre suksess i rekruttering. Fordeler og begrensninger som antall, kompetanse, fleksibilitet og erfaring bør alltid vurderes. Nøye planlegging, vil regler om tenureship, midlertidige jobber og avgang lage en bedre forretningsplan.
  3. Spesifiser rekrutteringsprosessen. Angi hvilken jobb beskrivelse av en target ansatt; navngi de kvaliteter og egenskaper ved den bestemte jobben for å unngå forvirring.
  4. Motivere dine medarbeidere. Bruken av økonomiske belønninger for en godt utført jobb er en svært effektiv måte å oppmuntre de ansatte til å arbeide produktivt.
  5. Gjør en ansatt evaluering. Bedømming av arbeiderne vil i stor grad bidra til byrået av følgende grunner. Først forbedrer evaluering den institusjonelle ytelsen til et ønskelig nivå. Sekund, oppdager evaluering talenter og større evner av ansatte montert til en høyere stilling. Og til slutt, vil evalueringen hjelpe selskapet i å gi ytelse fortjener reiser og bonuser. Lage en rapport av denne evalueringen til personellet.
  6. Etablere en god industriell sammenheng. Administratorene bør få respekt fra sine arbeidstakere og arbeidsgivere.
  7. Gi oppmerksomhet til behovene til de ansatte. Tilbørlig hensyn til ytelser til ansatte som helsemessige fordeler, lån og andre ytelser.
  8. Styrke personell ekstrautstyr programmer. Sette dine egne ansatte på et høyere dekk ved å tilby ekstrautstyr programmer ville være fordelaktig for etaten. Gjennom disse programmene, vil de bli mer effektive arbeidere.

Med disse vurderinger som er gitt til din egen arbeidskraft rekrutteringsbyrå, vil du ikke bekymre deg om de mulige klager kommer fra arbeidsgivere. Du er garantert en kvalitet arbeidsstyrken skal leveres av veltrente ansatte.